Hundesjampo som inneholder salisylsyre

Pin
Send
Share
Send

Hvis hunden din klør mer enn normalt, og du har lagt merke til områder med tørr og skjellende hud, kan det være lurt å prøve å bade hundekammeraten din med en sjampo som inneholder salisylsyre. Salisylsyre er en ingrediens som er kjent for å fjerne tørr, crusty hud og gir lindring fra kløe.

Salisylsyreinformasjon

Salisylsyre regnes som et antiseborrheic og brukes til å behandle hudsykdommer forårsaket av overproduksjon av olje. Overflødig olje gjør hundens hud skjellete og crusty, noe som forårsaker kløe. Salisylsyre hjelper til med å eliminere olje, utslett og kløe. Det er også et antibakterielt middel og er ofte paret med like store mengder svovel, som har både antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

Sammenligning av sjampo

Utover merkenavn er de viktigste funksjonene som skiller en salisylsyre-sjampo fra en annen, de aktive ingrediensene som kombineres med salisylsyren, funksjonen til de ekstra aktive ingrediensene og konsentrasjonene av de aktive ingrediensene. Å sammenligne sjampo ligner på å sammenligne kalde medisiner ved at du ser etter bestemte aktive ingredienser på grunn av deres funksjoner, og du vil vite styrken eller konsentrasjonen av hver aktive ingrediens.

Vet Solutions Universal medisinert sjampo

Vet Solutions Universal Medicated Shampoo er produsert av Vetoquinol USA. Dens aktive ingredienser er salisylsyre 2%, natriumtiosulfat (en kilde til løselig svovel) 2% og kloroksylenol 2%. Kloroksylenol er et antimikrobielt middel.

Virbac Animal Health Shampoos

Virbac Animal Health er produsent av både Sebolux Shampoo og Dermazole Shampoo. De aktive ingrediensene i Sebolux er salisylsyre 2% og solubilisert svovel 2%. Darmazols aktive ingredienser er salisylsyre 2% og Miconazole 2%. Mikonazol er et soppdrepende middel.

Såpefri sjampo

Dechra Veterinary Products produserer DermaBenSs sjampo. DermaBenSs Shampoos aktive ingredienser er benzoylperoksid 2,5%, salisylsyre 1% og svovel 1%. Sogeval Laboratories er produsent av Oxiderm Shampoo-Benz Peroxide, som bruker forskjellige konsentrasjoner av de samme aktive ingrediensene. Den har benzoylperoksid 3%, salisylsyre 2% og svovel 2%. Benzoylperoksid er et ekstra antibakterielt middel som også fungerer som avfettingsmiddel.

Resepter, størrelser og priser

Alle sjampoene er bare tilgjengelig med resept fra veterinær, og mange veterinærer lager sjampo på sine kontorer. De fleste sjampomerkene er tilgjengelige i flasker på 8, 12 og 16 gram. Sjampopriser begynner i $ 10-serien og kan være oppe i $ 50, avhengig av størrelse og kjøpssted.

Velge en sjampo

Veterinæren din vil hjelpe deg med å bestemme hvilken kombinasjon og konsentrasjon av ingredienser som fungerer best for hundens hudtype, og om en vanlig eller såpefri sjampo ville være bedre. Hver av de aktive ingrediensene i disse sjampoene har potensial til å forårsake ytterligere irritasjon, så husk å følge veterinærens anbefalte bruksplan. Ring veterinæren din umiddelbart hvis du merker noen bivirkninger som opptar deg.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: KAHANI HAR BHAI - BEHAN KI. Rachit Rojha (Kan 2024).

uci-kharkiv-org