Den beste loppe-, flått- og myggkontrollen for hunder

Pin
Send
Share
Send

i dog image av Ergün à – zsoy fra Fotolia.com

Lopper, flått og myggstikk er like irriterende og smertefulle for hunder som for mennesker. Selv om det ikke er noen måte å holde hunden 100 prosent fri for lopper, flått og mygg, er det noen veldig gode produkter som kan bidra til å holde kjæledyret ditt trygt.

Spot-On-behandlinger

Spot-on-behandlinger er medisiner du bruker direkte på hundens hud, vanligvis mellom skulderbladene. Behandlingene varer i tre uker til en måned av gangen, avhengig av hunden. Veterinæren din kan hjelpe deg med å bestemme hvor ofte du skal behandle hunden din og hvilken dosering du skal bruke. Du bør også sørge for at du leser emballasjen til en spot-on-behandling før du kjøper, fordi ikke alle spot-on-behandlinger behandler mygg. Mange av produktene behandler bare lopper og flått.

Naturlige behandlinger

Det er noen få naturlige oljer som er trygge å bruke på hunder for å avvise lopper, flått og mygg. I følge Partnerskap for dyrevelferd vil lavendelolje frastøte alle tre typer insekter og kan brukes på samme måte som en spot-on-behandling. Geranium og peppermynteolje kan brukes til å avvise mygg og flått, men de fungerer egentlig ikke for lopper. Sitrongress er bra for flått og lopper, men ikke for mygg.

Unngå bugs

EPA anbefaler at dyreeiere støvsuger hjemmene sine hver dag for å unngå innendørs loppeangrep. For flåttkontroll foreslår EPA å gi hunden din et "vegetasjonsfritt" lekeområde borte fra busker og busker. Mens Partnerskap for dyrevelferd anbefaler å holde hunder i huset i skumring og soloppgang, det er når myggen er mest aktiv. Gruppen foreslår også at du prøver å eliminere stående vann fra hagen din, det er der myggen hekker.

Advarsler

Rådfør deg alltid med en veterinær før du behandler hunden din med et produkt, naturlig eller kjemisk. Sørg også for at du leser etiketten på alle produktene for å sikre at det ikke er noen potensielt skadelige ingredienser. For eksempel anser ASPCA Animal Poison Control Center DEET som giftig for katter og hunder. Så, ethvert produkt som inneholder DEET, som hagesprayer eller humanbugsprayer, skal holdes borte fra kjæledyrene dine. Partnerskapet for dyrevelferd rapporterer at oljer som tea tree, pennyroyal og d-limonin kan forårsake svakhet, lammelse, kramper og leverproblemer hos hunder.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan stelle tennene på hunden din (Juni 2024).

uci-kharkiv-org