Hvordan holde en hund i hundehuset når det regner

Pin
Send
Share
Send

Du kan bli overrasket over å se utenfor på en regnfull dag og se hunden din stirre i vinduet eller henge under et tre i bakgården. Han har sitt eget hundehus, så du antar at han bruker det. Noen ganger trenger hunder litt overbevisende å bosette seg i.

Trinn 1

Sjekk plasseringen av huset. Mens du kanskje vil plassere huset slik at du kan se åpningen fra et vindu i hjemmet ditt, er det kanskje ikke det beste for hunden din. Vurder å flytte huset nærmere hjemmet ditt, for å gi vind og regn.

Steg 2

Gjør huset behagelig. Dekk gulvet med halm, sedertre spon eller en hundeseng fylt med sedertre. Ikke bruk høy eller gamle tepper, som kan gi et komfortabelt hjem for skadedyr.

Trinn 3

Lokk ham inn i huset. Sett matretten på baksiden av huset, så han må helt inn for å spise. Stikk hodet inn i huset hver dag for å sikre at det ikke er fuktig eller får en lukt. Du vil at huset skal være et hyggelig sted for ham å henge.

Trinn 4

Presenter ham for huset når det er fint vær. Ikke forvent at han kommer til å komme seg ned i et merkelig hus i det regnværet. La ham bli vant til huset på en hyggelig dag, slik at han vil føle seg komfortabel å henge der når været er dårlig. Mange hunder blir ukomfortable i dårlig vær og vil sannsynligvis ikke oppholde seg i en merkelig innhegning i øsende regn eller under tordenvær.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan siger du nej til din hund (Juni 2024).

uci-kharkiv-org