Morsomme fakta om Rottweiler

Pin
Send
Share
Send

Å leve med en rottweiler betyr å ha en lojal, beskyttende og noen ganger hard vakthund som også elsker å kose på fanget og klovne rundt huset ditt. Skremmende og årvåken mot fremmede, med sitt folk kan rottweilere være store babyer som koser seg, sikler og fiser med fullstendig forlatelse.

Social Faux Pas

Rottweilere sikler og fiser — mye. Etter at de spiser eller drikker, har de en tendens til å slurve; du kan merke spytt som drypper på føttene eller gulvet. Denne tendensen er spesielt utbredt hos store menn og kvinner som har store hoder og hengende kjever. Et annet aspekt av livet med en Rottweiler er gass - den typen som kan rydde et rom på få sekunder. Mange hundematvarer gjør problemet verre ved å bruke mais, korn og ingredienser med høyt fiberinnhold. Hjemmelagede måltider bestående av kjøtt, reduserer ofte dette problemet, men sjekk med veterinæren din før du endrer hundens diett.

Goofy and Loving Side

Som en rase har rottweilers fått et dårlig rykte, ofte fordi folk har avlet dem til å være altfor aggressive eller ikke har sosialisert seg og trent dem. Du må nøye velge en hund som har et godt temperament, men når du finner ham, kan du bli overrasket over hvor kjærlig og morsom han er. Rottweilers elsker å holde seg i fysisk kontakt med sine mennesker og noen ganger forveksler seg selv med rundehunder. De kan også være tegneserier, og underholde deg med sine narrestreker og fjollete natur.

Brukbar

Rottweilers kan være gode arbeidere. De er smarte, sterke og vedvarende hunder som liker å utføre oppgaver og møte utfordringer. Du finner dem i en rekke yrker, som jobber som gård, politi, søk og redning, service og terapi og sporing av hunder. Hvis disse jobbene ikke er en mulighet for deg og din rottweiler, kan dere begge nyte smidighetskurs, lydighetskonkurranser, videregående trening eller Schutzhund, en sport som fokuserer på lydighet, beskyttelse og sporing.

Beslutningspåvirkning

Mennesker som bor med Rottweilers kjemper mot negative stereotyper, feilinformasjon, lovgivning som begrenser eller forbyr disse hundene, og forsikringer som ikke dekker dem. Dessverre, uten fast ledelse og solid opplæring, kan rottweilere bli onde og farlige. Likevel har folk som er lojale mot denne rasen bevist at med den nødvendige sosialisering, ferdigheter og veiledning, gjør disse hundene verdsatte familiemedlemmer og bidragsytere til samfunnet. Grupper som American Rottweiler Club (amrottclub.org) tilbyr støtte og informasjon for alle som elsker disse hundene og vil gå inn for dem.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: ALL ABOUT LIVING WITH ROTTWEILER DOGS (Juli 2024).

uci-kharkiv-org