Hvordan stelle en Yorkie Poo Dog

Pin
Send
Share
Send

Med en kombinasjon av det lange håret fra en Yorkshire terrier og den tette pelsen av en puddel, kan Yorkiepoos være en pleieutfordring. Det er tilrådelig å gå inn i en ordentlig pleierutine umiddelbart for å forhindre at den herlige, luftige hunden din blir til en gående mattebunt.

Generell pleie

Trinn 1

Bestill en avtale med en profesjonell hundesnekker. Pleie av Yorkiepoo er ikke bare et spørsmål om en rask børste. Kjæledyret ditt vil trenge neglene trimmes, pelsen kuttes - spesielt rundt øynene - og eventuelle floker eller matter fjernes. En uerfaren person kan skade hunden sin som gjør noe av dette, så få en profesjonell til å vise deg riktig prosedyre. Hvis du fremdeles er usikker, kan du returnere månedlig for sporadiske jobber, for eksempel neglebeskjæring og hårklipp.

Steg 2

Løft hunden din opp på et bord, noe som gjør grooming lettere. Hvis han kan hoppe av eller prøve å spille, klips på båndet og be noen andre om å holde slutten de første øktene.

Trinn 3

Kam gjennom hundens pels hver dag. Med flekker med lengre hår, kam i endene og arbeid deg mot huden - på samme måte som du vil fjerne et virvar fra ditt eget hår. Hvis håret hans er trimmet kort, kan du veksle mellom å kamme med børsting.

Trinn 4

Sjekk hundens øyne og ører under stellingen. Hvis du merker noe uvanlig, for eksempel en utflod, ta ham til veterinæren.

Bading

Trinn 1

Vask Yorkiepoo hvert par måneder, men ikke oftere. En dusj er sannsynligvis lettere enn et badekar.

Steg 2

Få dusjen til å løpe lunkent, men ikke varmt, vann.

Trinn 3

Sett hunden din i dusjen og demp pelsen hans.

Trinn 4

Gni inn en sjampo spesielt for langhårede hunder, og sørg for at ingen kommer i øynene, ørene eller munnen.

Trinn 5

Rett dusjfestet mot pelsen hans til alt skummet er borte. Gjenta prosedyren med balsam.

Trinn 6

Ta ham ut av dusjen, la ham riste hvis han vil - og det vil han sannsynligvis - og klapp han tørr med et håndkle.

Trinn 7

Kjør en kam gjennom pelsen hans og hold den inne til kappen er helt tørr, spesielt hvis været er kaldt. En hårføner innstilt på den kuleste innstillingen, gir raskere tørkeprosessen.

Referanser

Forfatter Bio

Judith Willson har skrevet siden 2009, og har spesialisert seg på miljø- og vitenskapelige emner. Hun har skrevet innhold til skolens nettsteder og jobbet for en avis i Glasgow. Willson har en Master of Arts i engelsk fra University of Aberdeen, Skottland.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: YORKIPOO TOP 10 INTERESTING FACTS (Kan 2024).

uci-kharkiv-org