Grooming Labradors

Pin
Send
Share
Send

Jeg labrador bilde av asb fra Fotolia.com

Den korte, glatte pelsen til Labrador retriever fører til at mange tror at rasen ikke trenger å bli preparert. Enhver lab-eier og entusiast vil fortelle deg at de faktisk kaster og trenger hyppig pleie for å opprettholde den glatte, skinnende kappen.

Trinn 1

Rak hunden fra snute til hale med en pleierive. En grooming rake har korte, takkede tenner som når inn i kappen og trekker ut dødt, løst hår. Labradorer er beryktede for å blåse pels om våren og høsten, og en grooming rake gjør kort arbeid med dødt hår.

Steg 2

Pensle hunden med en glattere børste for å trekke ut sta hår. Slickers er brede børster med rader med tappelignende tenner som trenger inn i Labradors tykke ytre strøk for å fjerne dødt hår som rester etterlater. Rengjør børsten ofte og kast det døde håret i en søppelsekk.

Trinn 3

Legg hunden på siden, og kam ham med en smaltannet kam. Labs har spesielt tette strøk og er utsatt for hete flekker, og kam med den smaltannede kam løfter pelsen og lar luft sirkulere over huden. Snu hunden forsiktig og børst sidene, så vel som håret langs brystet og under halen.

Trinn 4

Bad hunden i et badekar fullt av veldig varmt vann. Fukt hele kroppen hans, og arbeid vannet i kappen med fingrene. Skyll for å fjerne dødt hår. Det er ikke nødvendig å bruke sjampo; vannet og handlingen av fingrene er nok til å fjerne gjenværende hår uten å fjerne naturlige oljer fra pelsen. Fønst hunden med en tørketrommel med lav varme.

Trinn 5

Labradorer er aktive og kan bære neglene sine naturlig, men eldre eller inaktive hunder trenger vanligvis rutinemessig spikring. Be veterinæren din om å demonstrere den beste metoden for å trimme negler, eller oppsøk en profesjonell groomer for å utføre denne oppgaven.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: FURminator deShedding Tools for Dogs (Juli 2024).

uci-kharkiv-org