Hvordan holde katter mens du bader

Pin
Send
Share
Send

Hvis du aldri har prøvd å gi en katt et bad, har du en overraskelse - muligens ikke morsom. Hvis du begynner å bade når de er kattunger, vil du få en mye bedre opplevelse når de blir voksne.

Trinn 1

Gjør klar alle forsyninger før du begynner. Når vann blir involvert, vil Kitty sannsynligvis ikke være en lykkelig bobil. Badekaret kan være for stort og traumatisk for Kitty, så vurder å kjøpe en stor plastbøtte - den typen som er lav og med en bred åpning. Fyll den med nok vann slik at Kitty kunne stå i det og hodet ikke ville bli nedsenket. Han kan ikke stå opp inne i den, men du vil ikke risikere å traumatisere den stakkars gutten hvis han kommer bort fra deg.

Steg 2

Plasser Kitty inne i karet og beveg hendene raskt mot ryggen. Hvis du legger hendene under kroppen hans - berører magen eller brystet - er sjansen stor for at du ender opp med riper når badet er over. Plasser i stedet den ene hånden på toppen av nakken, akkurat der hodet ender, og den andre på korsryggen.

Trinn 3

Hold Kitty fast, men forsiktig. Hvis du presser for hardt ned, kan du ende opp med en katt som vil slå tilbake og prøve å komme seg unna. Ikke press huden for hardt. Fjern hånden på korsryggen raskt for å gni sjampo eller hell vann over kroppen. Du må kanskje legge hånden tilbake på ryggen mellom å gni eller skylle for å unngå at Kitty rømmer. Bruk en krukke eller et håndholdt dusjhåndtak på milde omgivelser for å vaske sjampoen av.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Supertipsen som får din katt att kissa i lådan - Nyhetsmorgon TV4 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org