Hvordan husbryte en valp hvis du jobber hele dagen

Pin
Send
Share
Send

i Cute Puppy image av bluehope fra Fotolia.com

Valper er et søtt og ofte uimotståelig tillegg til en husstand. Mens du er på jobb i flere timer gjør prosessen vanskelig, er konsistens nøkkelen til å trene den nye valpen din.

Trinn 1

Lag et lite, inngjerdet område - omtrent tre meter og fem meter - der valpen kan være begrenset. Dette kan også være en kasse. Gulvet skal dekkes med noe som er trygt mot ulykker, for eksempel vinyl på kjøkkenet. Valpen vil ikke smøre sitt oppholdsrom, så å holde det lite vil bidra til å motvirke ulykker.

Steg 2

Dekk gulvet med flere lag aviser for å inneholde ulykker som valpen har om dagen mens du er på jobb. Hvis han har en ulykke på disse - og hvis han er alene i mer enn noen få timer, må det forventes - ta dem med til badeplassen; lukten vil hjelpe ham å assosiere at det er her han skal eliminere.

Trinn 3

Plasser en myk seng i det ene hjørnet av dette området slik at valpen kan sove i; den skal være laget av stoff som lett kan vaskes og tørkes.

Trinn 4

Begynn en umiddelbar rutine med den nye valpen for å unngå ulykker. Gi ham mat, gå med ham og lek med ham på en vanlig tidsplan rundt jobben din. Anta at han bare kan holde blæren i en time multiplisert med alderen; så om to måneder, må han gå ut annenhver time.

Trinn 5

Velg et sted som vil være valpens bad, og ta ham med til det annenhver time i båndet når du er hjemme hos ham - spesielt etter at han spiser, drikker eller våkner.

Trinn 6

Ikke rop på valpen hvis du tar ham på do på det lukkede området; i stedet, si bestemt "Nei", ta ham med ut på baderom og ros ham når han er ferdig dit. La ham leke ute med deg i noen minutter, slik at han forbinder det å gå utenfor med å også få spille; dette kan hjelpe ham med å unngå å gå på gulvet.

Trinn 7

Se på valpen nøye når du er hjemme hos ham for tegn på at han trenger å gå utenfor; dette kan omfatte tempo, skrape i døra eller sutring. Ta ham straks ut og ros ham når han bruker det rette badestedet.

Trinn 8

Unngå å mate valpen rett før du reiser på jobb; han må vanligvis bruke badet innen en time etter å ha spist.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Kloklipp på hund (Kan 2024).

uci-kharkiv-org