Informasjon om rødnosehvalper

Pin
Send
Share
Send

Hvis du trodde at Rudolph the Reindeer var det eneste dyret som hadde en glødende rød nese, tar du feil. Røde nesegryter har også en rød sniffer, men i motsetning til Rudolph bruker de ikke nesa for å belyse veien. Snarere bruker uetiske oppdrettere den røde nesen for å magisk gi stor fortjeneste.

Pit Bull Nese Standard

Hvis du leter etter en amerikansk pit bull terrier valp, er det best å finne en fra en etisk oppdretter. Anerkjente amerikanske pit bull terrieroppdrettere overholder rasestandarden, som krever valper med en stor nese med brede, åpne nesebor. Når det gjelder farge, kan nesen ha hvilken som helst farge, i henhold til United Kennel Club-standarden. Gode ​​oppdrettere vil ikke legge særlig vekt på nesefarge; I stedet vil de bryr seg mer om helsen og temperamentet til rasen.

Nese Fads

Røde neser og okser har en historie om å bli ansett som sjeldne. Dessverre avlser useriøse oppdrettere selektivt pitbull for den røde eller blå neseegenskapen i håp om å tjene penger på den nåværende kjepphest, ifølge The Real Pit Bull-nettstedet. Fordi deres største salgsargument er nesefarge, parrer disse oppdretterne prøver av dårlig kvalitet med liten eller ingen hensyn til helse eller temperament. Moralen i historien er at du kan ende opp med en valp med en vakker rød nese, men også helseproblemer eller et forferdelig temperament, eller i alvorlige tilfeller, begge deler.

Nesehistorie

Den røde nesen pit bull kjepphest har sannsynligvis stammer fra en linje med pit bulls fra Irland kalt Old Family Red Nose. Denne stammen av pitbuller skryte av kobberrøde neser, røde lepper, røde tånegler, røde strøk og røde, ravfargede øyne, ifølge Richard F. Stratton, forfatter av boken "This is The American Pit Bull Terrier." Denne blodlinjen ble hovedsakelig brukt til å kjempe, men ble tilnærmet utryddet da American Kennel Club i et forsøk på å stoppe hundekamper forbød enhver amerikansk Staffordshire Terrier med rød nese å bli registrert. Poenget er at moderne rødnese pitbuller ikke kommer ned fra denne linjen, og er mer sannsynlig bare normale pitbulls med røde neser.

Fakta om nesen

Så er rødnese pit bull valper virkelig sjeldne? Svaret er nei. Det er mange pit bulls med røde neser, akkurat som det er mange med sorte nese eller blå nese sammen med forskjellige pelsfarger. Useriøse oppdrettere med nese for penger er skyld i at de har gjort falske påstander om nesefarge, slik at de kan øke prisene på prøvene. Disse oppdretterne har også skylden for å ha gitt rødnese pitbull for en spesiell "type" Pit Bull når de ikke er det.

Nese Kilder

Hvis du virkelig vil ha en rødnese pit bull valp, snu nesen opp mot oppdrettere og be om en premie for sjeldne eksemplarer. Tenk heller på det faktum at du kan finne prøver av rød nese fra etiske pit bull-oppdrettere som bryr seg om rasen og avler etter mye mer enn bare nesefarge. Hvis du er villig til å adoptere, kan du være glad for å høre at det er mange rødnese pit bull valper i ly og redningssentre som bare venter på et kjærlig hjem. Disse valpene lyser kanskje ikke opp veien med sin glødende røde nese, men de vil sikkert gjøre dagen lysere.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: JEG HAR FÅTT HUND, POMERANIAN (Kan 2024).

uci-kharkiv-org