Elementer som trengs for en ny valp

Pin
Send
Share
Send

Du er spent fordi en ny valp blir med i familien din. Du trenger ikke bruke mye penger på leker og tilbehør, men du trenger noen viktige ting. Ha det gøy å velge dem til kjæledyret ditt.

Kjæledyrskåler og hundemat

Du trenger to boller, en til mat og en til vann. Skåler i keramikk eller rustfritt stål er enkle å holde rene; keramiske boller vil ikke velte lett. Vask og tørk kjæledyrets matskål etter hver fôring, og vask vannskålen hans daglig. Kjøp valpemat av god kvalitet og sunne godbiter. Følg din veterinær eller produsentens fôringsanvisninger. Hold ferskvann tilgjengelig for valpen din hele tiden.

Krage, bånd og identifikasjonsmerker

En behagelig krage eller sele og en bånd er viktig for å trene den nye valpen din. Velg størrelsen på både krage og bånd basert på størrelsen på valpen din. Du foretrekker kanskje en sele hvis valpen trekker i båndet når du går. En identifikasjonsmerke med kjæledyrets navn og telefonnummer kan hjelpe deg med å få kjæledyret ditt tilbake hvis det er tapt. Vurder å skaffe ham et mikrochip for å sikre at han er tapt, kontaktinformasjonen din er alltid hos ham.

Grooming Supplies

Du vil ha en skånsom sjampo for kjæledyr som er rivfri og designet for valper. Kremskylling eller balsam for hunder hjelper til med å holde langhårede raser i å floke seg. Du kan enkelt se etter lopper på valpen din med en loppekam. Kjæledyr og børster for kjæledyr er tilgjengelige i mange stiler, designet for lange og korte strøk. En myk glattbørste er et godt valg for å holde valpen fri for matter og løs pels.

Senger, kasser og valpeputer

Valpen din kan sove i sengen din, eller du vil kanskje ha en hundeseng for ham å sove på. Du kan velge mellom mange stiler og størrelser på kjæledyrsenger. Noen kjæledyr sover gjerne på et teppe eller pute. Kasseopplæring av valpen din gir ham et sted han føler seg trygg og hindrer ham i å tygge skadelige husholdningsartikler. Å sette valpen din i kassen med valpeklosser når du ikke er hjemme, forhindrer ulykker i huset.

Leker

Den nye valpen din kan være en chewer mens han tenker. Gi ham leker som det er trygt å tygge på. Valper elsker myke leker, med eller uten squeaker. Hvis valpen din river tingene ut av myke leker, er de ikke et trygt valg for ham. Det er mange tyggeleker, baller og slepebåter laget for valper. Ikke gi ham noen leker som han kan rive i stykker eller kveles av.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: VALENTINES DAY u0026 FRISØRENA (Kan 2024).

uci-kharkiv-org