Natural Flea Killer for Kattunger

Pin
Send
Share
Send

Når et kjæledyr får lopper, finner du bare 10 prosent av loppene på pus. Du kan bruke naturlige loppeavstøtende midler hjemme og på pusen din for å dempe en loppeepidemi.

Loppekontrolltiltak

Hvis du oppdager lopper i hjemmet, må du rengjøre hjemmet og kjæledyrene dine. Vask kattens sengetøy i varmt vann for å drepe lopper og gjenta en gang i uken til loppene er borte. Støvsug eller damprengjør gulv og møbler for å drepe loppeegg. Bruk en loppekam på pus hver dag. Slipp loppeeggene - som ser ut som svarte flekker som blir rustrøde når de smøres på en hvit overflate - i en bolle med såpevann for å drepe dem.

Safe Natural Products for Kitty

Mens loppekamning vil bidra til å fjerne loppeegg, kan naturlige loppeprodukter drepe lopper på katten din. Den krysantemumavledede pyretrumet gir trygg, effektiv og naturlig loppekontroll for kattunger. Permetrin er en syntetisk avledet versjon av pyretrum. Be veterinæren din om loppekontrollprodukter som inneholder disse midlene, eller finn et loppekontrollprodukt merket for bruk på katter. Ikke bruk et produkt merket for bruk på hunder, siden det vil være for sterkt for Fluffy.

Safe Natural Flea Products for the Home

Elektriske loppefeller avgir en mild varme som tiltrekker lopper. Loppene lander på fellene, holder seg der og dør. Diatoméjord eller DE fester seg til loppelegemer og dreper røverne. Det tilbyr skånsom loppekontroll for kattunger, men det urolige pulveret kan irritere nesen din og Fluff. Spred DE på teppene, gulvene og rengjort sengetøy, og gni det deretter inn med en kost. Etter fire dager, støvsug opp DE og påfør et nytt strøk for å fortsette å drepe lopper.

Ikke for Kitty Consumption

Ikke alle naturlige loppekontrollprodukter passer for små kattunger. Unngå å bruke loppeprodukter som inneholder sitrusekstrakter, inkludert limonen. Borax og borater dreper lopper, men kan være giftige for kattunger. Selv om det er naturlig avledet, tilfører rotenon giftstoffer til vannveier som kan drepe vannlevende dyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: My 3 Favorite Home Remedies for Fleas On Dogs (Juli 2024).

uci-kharkiv-org