Drep K9 Advantix loppeegg?

Pin
Send
Share
Send

i hundebilde av Krzysztof Gebarowski fra Fotolia.com

Det viser seg at den kløende valpen din har lopper. Hvis du har bestemt deg for å bruke et loppeinsektmiddel fra veterinærklasse på hunden din, bør du vite hvordan det fungerer. Vil det for eksempel drepe lopper når du bruker K9 Advantix eller bare frastøte dem? Vil K9 Advantix drepe loppeegg?

Hvordan K9 Advantix fungerer

Det generiske begrepet for K9 Advantix er imidakloprid pluss permetrin. Det er et insektmiddel som brukes til å drepe lopper og frastøte dem. Det er også effektivt for flått, mygg og bittfluer. Den foreskrevne protokollen er å bruke den eksternt på hunden din, vanligvis mellom skulderbladene, en gang i måneden. Det fungerer raskt for å stoppe loppene fra å bite, vanligvis innen 3 til 5 minutter, og det dreper dem ganske raskt også, med 98 til 100 prosent av dem som blir utryddet innen 12 timer.

Forskjellen mellom K9 Advantix og K9 Advantix II

K9 Advantix II er den nyere versjonen av K9 Advantix. Det er fortsatt et veterinærprodukt, men sammensetningen er litt annerledes. Advantix II inneholder fortsatt insektsmidlet permetrin, men det har den tilsatte ingrediensen pyriproxyfen, som er en veksthemmere som forhindrer loppene i å modnes. Begge versjonene er effektive, men selv om den opprinnelige K9 Advantix vil drepe lopper, vil den ikke gjøre noe med eggene de kan ha produsert før insektmidlet. Advantix II forhindrer loppene i å modnes, og forhindrer dem derfor i å legge egg. Ikke flere egg betyr ikke flere lopper.

Mulige bivirkninger

Når du bruker kjemiske produkter på kjæledyret ditt som er sterke nok til å drepe skadedyr, er det sikkert noen bivirkninger. Vet Info lister opp noen av de vanligste bivirkningene av aktuelle loppebehandlinger av veterinærklasse, inkludert hårtap på applikasjonsstedet, hudirritasjon, tap av matlyst, oppkast, diaré, luftveisproblemer, allergisk reaksjon og kramper. Hvis kjæledyret ditt opplever bivirkninger ved en parasittbehandling, bør du søke lege umiddelbart.

Kontroll av loppeproblemet

I de fleste tilfeller er det alt som er nødvendig for å kontrollere loppeproblemet i hjemmet ditt, støvsuger ofte og behandler hunden din med et veterinærmedisinsk insektmiddel som inkluderer veksthemmeren, skriver veterinær Shanna Savikko i sin artikkel for American Animal Hospital Association. . Støvsuging bør gjøres annenhver eller hver tredje dag i omtrent en måned, med fokus på områder som er skyggefulle eller mørke, ettersom lopper unngår lyset. Dr. Svikko anbefaler også å sette vakuumposen i en søppelsekk og forsegle den tett før du legger den i en utvendig beholder for å forhindre at loppene rømmer tilbake til hjemmet ditt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to save money on K9 advantix II for your smaller breeds - Disabled and Prepping (Juli 2024).

uci-kharkiv-org