Hvordan hindre en hund i å gjøre avføring i kassen

Pin
Send
Share
Send

Mens kasseopplæring kan forhindre at hunden din gjør forretninger på gulvet, er det ikke mye mer behagelig å rengjøre avfall ut av en kasse. Hvis poochen din gjør det til en vane å behandle kassen hans som et uthus, kan det hjelpe å endre rutinen og miljøet hans.

Trinn 1

Forsikre deg om at kassen hans ikke er for stor. Kassen skal være akkurat stor nok til at han kan snu seg og legge seg i - noe større, og han kan bare gå nummer to i hjørnet og deretter henge i den andre enden.

Steg 2

Fjern alt mykt eller plysj fra kassen, som puter, tepper eller håndklær. Dette er det perfekte stedet for hunden din å legge igjen en liten gave, så ta bort insentivet.

Trinn 3

Ta hunden din utenfor for elimineringstid før du setter ham i kassen. Du ville ikke dra på en biltur uten å gå på do først, så rett den lille fyren din før du begrenser ham i lengre tid. Ta ham ut først når du slipper ham ut av kassen også. Dette hjelper ham å lære at det er passende tid og sted for å gjøre tingene sine, og å sette seg inn i en jevn rutine hjelper ham med å opprettholde selvkontroll.

Trinn 4

Respekter den lille fyrens fysiske begrensninger, fordi han bare kan holde det så lenge. For eksempel kan en valp som er 10 uker gammel holde den i tre eller fire timer, topper. Miniatyrraser gjør ikke nødvendigvis mye bedre, så ikke bruk kassen din som en langsiktig barnevakt for hunden din. Han vil ikke gå på do der inne, men hvis han ikke har noe valg, vil han gjøre det han må gjøre - og du må rydde opp.

Trinn 5

Hold kassen i et område der folk tilbringer mye tid, som stuen. Hunder har ikke nødvendigvis noe imot å være i kassen - det kan faktisk være ganske trøstende - men å være borte fra mennesker er en annen ting helt. Hunder liker å være sosiale, så å holde kassen der han kan se og høre folk kan lindre separasjonsangsten enn å få en hund til å nervøst rote seg i kassen sin.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Her bryter en 16-åring inn når hun ser en kvinne bli seksuelt trakassert (Juni 2024).

uci-kharkiv-org