Hvordan holde hunder i å tygge uten bitter spray

Pin
Send
Share
Send

Favorittsko med tennemerker som går over skinnet og synlige ledninger på telefonladeren, er noen tiltalende tyggeleker. For å holde valpen din fra å tygge uten å bruke en bitter spray, må du redusere tilgangen og erstatte passende tyggbare gjenstander.

Trinn 1

Bestem hvorfor hunden din tygger eiendelene dine. Hunder tygger ofte fordi de begynner å begynne med tennene, trenger mer aktivitet, de er ensomme eller de har separasjonsangst.

Steg 2

Gi lindring for tennevalpen din. Gi ham valperens ringer, frosne hundesaker og harde gummikuler.

Trinn 3

Gå med hunden din og lek med ham. Hunder elsker å gå, og det er bra for deg også. Sett opp et vandringsregime og hold deg til det. Når du er ferdig med å gå, ta deg tid til å samhandle med hunden din. Kast baller eller spill gjemsel.

Trinn 4

Gi hunden din mange akseptable ting å tygge på. Ikke gi ham et gammelt par sko eller sokker med hull. Disse elementene er forvirrende fordi de er som elementene du ikke vil at han skal tygge. Ben av nylon, knirkende leker og leker med skjulte godbiter vil holde ham fornøyd. Bytt lekene med jevne mellomrom for å holde ham interessert.

Trinn 5

Lær ham hva som er akseptabelt og hva som ikke er akseptabelt. Hvis han tygger på favorittskoene dine, si "uh-åh", fjern varen og gi ham noe han kan tygge. Bruk en rolig stemme og ikke ta tak i varen.

Trinn 6

Sett verdifulle gjenstander utenfor rekkevidde. Se huset fra valpens perspektiv og fjern alle gjenstandene han kan nå eller se. Sett sko i skapet og lukk døren. Forsikre deg om at alt skittentøy er i hemmeren.

Trinn 7

Avgrens hunden din når du ikke er hjemme. Enten blokkerer du et område av huset eller legger ham i en kasse. Ikke kasser ham i mer enn seks timer, og gi ham trygge tyggeleker i kassen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden sitt og bli. Solplassen (Juni 2024).

uci-kharkiv-org