Hvordan holde hunden din ute varm om vinteren

Pin
Send
Share
Send

i Hund i snø bilde av ne_fall_photos fra Fotolia.com

Milde vintre kan være i orden for friske hunder, men ekstrem kulde og vind kan raskt føre til sykdom, skade og død. Ikke la hunden være utenfor i lengre perioder i veldig kaldt vær, og ta tiltak for å holde ham varm når han er ute i lengre tid.

Trinn 1

Gi hunden din passende ly hvis han skal være ute i mer enn noen få timer. Dette betyr et tørt hundehus som er stort nok til å stå opp i. Sørg for at huset ikke er for stort, ettersom koseligere steder fanger kroppsvarmen bedre. Installer om mulig et varmeapparat og løft hundens ly for å holde det utenfor snøen.

Steg 2

Utstyr hundehuset med alt hunden din trenger. Det skal være en vindklaff på døren, frossent vann inne og ikke-porøst sengetøy som hunden din kan sove på. Hvis hunden din liker å sove med et teppe, må du ta med et av disse. Bare vær sikker på å sjekke den ofte og bytte den ut hvis den blir våt.

Trinn 3

Plasser en varmtvannsflaske inne i hundens hus. Disse er designet for å holde varmen i flere timer og kan plasseres hvor som helst.

Trinn 4

Varm hundens vann med et oppvarmingsapparat. Du finner disse i mange butikker og på nettet. Sjekk det hver dag for å sikre at det fungerer som det skal.

Trinn 5

Kjøp en genser til ham. Disse gjør mer enn bare å se søte ut; gensere holder langt hår tørt, beskytter mot vind og holder kroppsvarmen mot huden. Velg om mulig en genser eller jakke med vanntett belegg.

Trinn 6

Pass på ham med hundestøvler. Disse vil holde hundens føtter varme og beskytte ham mot isete bakken. Hunder regulerer kroppstemperaturen gjennom føttene.

Trinn 7

Klipp håret mellom hundens tær før du lar ham gå utenfor. Dette bidrar til å forhindre at snø samler seg mellom tærne.

Trinn 8

Tørk av hundens poter før du tar ham innendørs igjen. Du kan også dyppe dem i varmt vann. Det er viktig å fjerne snø, is, salt og frostvæske.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: HENTER MIN NYE VALP! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org