Hvordan lage kattunger vennlige

Pin
Send
Share
Send

Sosialisering av kattunger er en morsom prosess som kan begynne så snart de er født. Nøklene til suksess er å lære kattunger å stole på mennesker, hvordan de kan leke med mennesker og å akklimatisere seg til det som kan være den kaotiske livsstilen til deres menneskelige romkamerater.

Trinn 1

Håndter kattungene noen minutter hver dag til de er 4 til 6 uker gamle. På dette stadiet lærer du dem å akseptere duften og berøringen, men du vil ikke irritere moren, så hold økten kort og la den lille familien være alene for å binde, sove og spise mesteparten av tiden.

Steg 2

Tilbring lengre perioder med hver kattunge alene etter at de er 4 til 6 uker gamle. Du kan begynne å holde dem så mye som de tåler det, men unngå å tvinge dem til å sitte stille. Kombiner din kjæreste med spilletid. Bruk katteleker til å samhandle med dem. Prøv å planlegge daglige lekesamlinger med kattungene dine. Minnene deres er korte, og de trenger påminnelsen om hvor morsomt menneskelig selskap kan være.

Trinn 3

Flytt kattungens kjæledyrbærer inn i de travlere delene av huset om dagen, slik at de kan følge din daglige rutine. Når de er vant til rutinen, kan du slippe dem ut for å være med, men i begynnelsen vil kattungene føle seg tryggere i et trangt rom.

Trinn 4

Introduser kattungene for andre mennesker. Du vil at de skal være vennlige med flere enn bare deg, så de må også spille med andre mennesker. Dette er spesielt viktig når du omgås kattunger for å leke med barn, men sørg for at du overvåker interaksjonen. Både kattungene og barna må læres å leke fine.

Trinn 5

Lær kattunger god oppførsel ved å stoppe leken når de biter eller bruker klørne i mer enn lett lek. Du kan hjelpe kattungene (og deg selv) ved å bruke neglesaks til babyen for å holde klørne korte. Ikke bare holder det dem fra å skade deg eller dine besøkende, de vil lære å akseptere trimmeprosessen, noe som vil spare deg for hodepine når de blir større.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tidenes VÆRSTE Flyreise (Juni 2024).

uci-kharkiv-org