Hvordan lage naturlige hundebehandlinger med tørkede grønnsaker i ovnen

Pin
Send
Share
Send

Hver hund elsker en godbit innimellom, men du elsker kanskje ikke å skille ut dyrebutikkpriser for tungt bearbeidede, fettete snacks. Ved å lage dine egne ferske grønnsakssnacks i ovnen, er du god for lommeboken og hundens helse.

Søtpotetgull

Trinn 1

Vask og skrell noen søte poteter. Skjær dem i strimler omtrent 1/4 til 1/3 tomme tykke.

Steg 2

Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. Drypp søtpotetskivene dine i olivenolje. Fordel dem på et kakebord og bake dem i omtrent tre timer, og snu dem omtrent halvveis. For å få en mer god godbit, ikke la potetene være i ovnen så lenge - de tørker ut mindre.

Trinn 3

Legg dem på et stativ til de er svale, og oppbevar dem dekket i kjøleskapet. Gi hunden din en eller to om dagen, ellers kan hun oppleve noe tarmstress.

Tørket Veggie Mix

Trinn 1

Skjær opp en blanding av poteter og andre grønnsaker i biter 1/2 tomme tykke, men ikke ta med løk.

Steg 2

Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit, og ordne de hakkede grønnsakene dine på et informasjonskapsel. Spray dem med olivenolje.

Trinn 3

Stek grønnsakene i ovnen i flere timer, og bland dem med jevne mellomrom. Steketiden varierer avhengig av grønnsakene du bruker, så hold øye med dem. Når det er tilstrekkelig tørket, la veggieblandingen avkjøles på brettet, og oppbevar den i en bolle.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Vegetable Spring Rolls (Juli 2024).

uci-kharkiv-org