Hvordan lage hvetefri hundemat

Pin
Send
Share
Send

Hvis regelmessig riper, hårtap eller tørr hud gjør galskapen gal, kan hveteallergi være skylden. Ved å lage din egen hjemmelagde hundemat kan du unngå mulige allergener.

Å lage Dry Kibble

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør et kjeksark med en dråpe vegetabilsk olje. Sette til side. Brun et pund av kjøttdeig i stekepannen. I matprosessoren, puré 2 kopper kokte grønnsaker. Sette til side.

Steg 2

Bland i en stor bolle 2 5/8 kopper rismel og en kopp tørr melkepulver. I en annen bolle, bland 2 egg, 1/2 kopp vegetabilsk olje og 1 1/2 kopp kylling eller biff. Tilsett sakte den våte blandingen i melblandingen og rør til den er kombinert. Rør inn kjøttet og grønnsakene for å danne myk deig.

Trinn 3

Spred deigen på kakearket slik at det er omtrent 1/2-tommers tykt. Med en kniv eller pizzakutter, skår du deigen omtrent 3/4 ned og i bitstykker. Dette vil gjøre det lettere å bryte opp etter matlaging.

Trinn 4

Legg kakelaken i ovnen og stek i to timer eller til den er gyldenbrun. Slå av ovnen, men la cookie-arket være til det er kult. Dette vil resultere i knasende, tørr kibble. Fjern avkjølingsarket etter avkjøling og knus kibbel langs risselinjene. Plasser i en lufttett beholder og oppbevares i kjøleskap i tre dager. Frys overflødig kibble i opptil tre måneder.

Forbereder fuktig mat

Trinn 1

Legg en kopp brun eller hvit ris i bunnen av en langsom komfyr. Dekk til med 2 kopper kylling eller oksekraft.

Steg 2

Skjær 2 til 4 kopper blandede grønnsaker, som søtpoteter, gulrøtter, brokkoli eller grønne bønner, i bitstykker. Tilsett i tregkokeren. Legg 2 pund kjøttdeig, malt kalkun, kyllingbryst eller annet kjøtt på toppen av grønnsakene.

Trinn 3

Slå langsom komfyr på til lav innstilling og kok i seks til åtte timer eller til kjøttet er kokt og grønnsakene er møre. La avkjøles før servering. Oppbevar maten i lufttett beholder i kjøleskapet i tre dager eller frys i tre måneder.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hjemmelaget glutenfri pizza (Juli 2024).

uci-kharkiv-org