Hvordan flytte ut av staten med hunder

Pin
Send
Share
Send

Jeg forlot bildet av Aleksander fra Fotolia.com

Å flytte er vanligvis stressende. Før du flytter, sjekk lokale lover angående hunder og sørg for at ditt nye hjem er hundevennlig.

Trinn 1

Bestem hvordan du skal flytte hunden din. Avstanden til farten og hvordan du planlegger å reise selv, kan være med på din beslutning for hunden din. Hvis du kjører, kan du velge å frakte hunden din med deg. Hvis du flyr, tillater de fleste flyselskaper et kjæledyr i en transportør som passer under setet ditt, å reise med deg i hytta eller fly i lasterommet. Ett flyselskap, Pet Airways, spesialiserer seg på kjæledyrtransport med fly.

Steg 2

Hold rutinen så nær det normale som mulig under reisen. Vær rolig, ettersom hundene dine kan føle spenningen din og bli stresset selv på grunn av endringen. Oppretthold det samme antall pottepauser, godbiter, spaserturer og matinger som normalt under hele bevegelsesprosessen.

Trinn 3

Ta med rikelig med mat, vann og kjente boller, leker, puter eller tepper til turen. Hvis du kjører til den nye staten krever en overnatting, må du sørge for at hotellene du bor på tillater kjæledyr. Ikke la hunden være uten tilsyn på ukjente steder. Sørg for at hunden din bruker identifikasjonsmerker med navnet og telefonnummeret ditt.

Trinn 4

Kontakt fylket du flytter til og spør om hundekoder og lisenskrav. Mange fylker og kommuner krever at hunden din har lisens. Finn ut hvordan du får lisens for hunden din, hva avgiftene er og hvor raskt du trenger lisens når du flytter til din nye plassering. Spør også om nødvendige helsesertifiseringer, vaksinasjoner og tillatelser.

Trinn 5

Forsikre deg om at det nye hjemmet ditt tillater hunder før du flytter. Hvis du kjøper et hjem, er dette sannsynligvis ikke noe problem. Imidlertid, hvis du flytter til en leie eller trenger å bo i en leie på en midlertidig basis, må du sørge for at de tillater hunder. Noen utleie tillater hunder under en viss størrelse, mens noen ikke har noen begrensninger, og andre tillater ikke hunder i det hele tatt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Jeg Flytter Inn I Drømme Leiligheten Min! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org