Normal beagle høyde og vekt

Pin
Send
Share
Send

Denne lykkelige, vennlige hunden ligner forfedren, revehunden. Beagles er født for å jakte og styres av nesen - og det betyr også en nese for mat.

Beagle Størrelse

Høyden for en normal beagle avhenger av hvilken sort du har. American Kennel Club-standarden lister opp to varianter, en hund som modnes på mindre enn 13 tommer høy og en mellom 13 og 15 tommer høy i voksen alder. Den britiske kennelklubben liker dem litt høyere, og legger til en tomme for en maksimal høyde på 16. Voksne beagler bør veie mellom 18 og 30 pund, med hanner større enn kvinner.

Kondrodystrofi

Kondrodystrofi, også kjent som beagle-dvergisme, forårsaker unormal vekst av bein og ryggvirvler hos hunden. Også kalt "funnies" av beagle oppdrettere, vil tilstanden ikke få deg til å le; det kan være alvorlig og kan være tydelig når en valp er bare tre uker gammel. En veterinær stiller en klar diagnose gjennom røntgen. Hva som skjer videre, avhenger av graden av dvergisme. Mildt berørte beagles kan leve til en moden alderdom med bare mindre vanskeligheter. Alvorlig berørte hunder kan bli avlivet. Hunder med noen grad av kondrodystrofi bør ikke være foreldre; det er en tilstand som går gjennom genene.

Fedme

Beagles er ikke kjent som "søppel tarm" for ingenting. Hvis beagleen din er typisk, har han aldri møtt et spiselig element som ikke er etter hans smak. Hans gane diskriminerer ikke; han vil sannsynligvis også spise ganske mange uspiselige ting. Det oppsummerer to av de vanligste helseproblemene i rasen: å spise for mye og spise ting de ikke burde. Motstå de bedende brune øynene, og se på hver gaffel mat som går fra tallerkenen din til munnen. Server en hundemat av høy kvalitet til din firbente venn, ta det med ro på matrester og sørg for at han har mye trening.

Levetid

En godt ivaretatt beagle kan bringe hans spesielle glede til hjemmet ditt de neste 12 til 15 årene. Velstelte betyr en sunn, normal vekt. Ta ham med på tur hver dag og la ham løpe i en inngjerdet hage. National Beagle Club anbefaler et gjerde som valpen din ikke kan komme over eller under. Det betyr minst 5 meter høyt med sement eller kyllingetråd begravet under gjerdelinjen. Ikke la ham løsne i bånd - det kommer sikkert til å være en duft som får nesen på stien.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Cavalier King Charles Spaniel - Complete Facts For The Owners (Juli 2024).

uci-kharkiv-org