Hjelper havregryn hundens kappe?

Pin
Send
Share
Send

Havregryn kan bidra til å berolige kløende hud hos en hund, men du trenger ikke å suge kompisen din i et kar med frokostblandinger for å høste den fordelen. Flere havregrynbaserte produkter kan gjøre det enkelt for deg å holde Spot's pels og hud i topp stand.

Beroligende egenskaper

Havregryn er kjent for å rydde opp i flere hudforhold hos hunder. Hvis skrape huden hans har blitt en av vennens viktigste tidsfordriv, kan det være lurt å prøve havregryn. Den inneholder kjemikalier som er kjent for å lindre kløe og irritasjon, ifølge Vetinfo. Havregryn hjelper også til med å balansere pH i hundens hud, noe som gjør den til en kraftig alliert for å lindre kløe forbundet med eksem og psoriasis.

Fuktighetsgivende egenskaper

Du kan klandre tørt, kaldt vær, varmluft og lav luftfuktighet når Pelsstrøk får et tørt, flassende utseende om vinteren. For å begynne med å takle problemet kan du skru opp luftfukteren. Deretter kan du prøve litt havregryn for å fukte, rengjøre og myke den bortskjemte poochens pels.

Helbredende egenskaper

De høye nivåene av mineraler og vitaminer som finnes i havremelfrø, kan hjelpe kompisens hud til å helbrede når et hot spot driver ham til nøtter. Prøv å lage en oppslemming ved å bruke en blanding av malt havre og vann. Pakk innblandingen i osteduk, og påfør den som en grøtomslag direkte på det varme stedet i omtrent 15 minutter, flere ganger om dagen. Helbredende og beroligende urter som calendula, kamille eller lavendel kan tilsettes grøtomter for ytterligere å forbedre helbredelsen, ifølge veterinær Randy Kidd.

Havregrynprodukter

Hvis du vil prøve havregryn som en måte å hjelpe kameratens hud og pels på, men ikke har tid til å male havre og takle et rot, kan det være lurt å prøve en av de mange brukte havregrynproduktene på marked. Se etter en god havremelsjampo som er beriket med ekstra bonuser som vitamin E, tea tree olje eller aloe. Også markedsført er havregrynbalsam og spray, og til og med havregrynsåper som er ment å skjemme bort kompisens frakk og få den til å lukte himmelsk.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 24 Timer Som Enhjørning (Kan 2024).

uci-kharkiv-org