Er papillons vanskelig å husferie?

Pin
Send
Share
Send

Papillons har så mange sjarm. De er smarte, vakre, fantastiske følgesvenner og anstendige vakthunder for deres størrelse. Som med mange små hunder, er enkel trening ikke en papillons sterke drakt. Det betyr ikke at det ikke kan gjøres - det vil bare være på pappas egen tidslinje.

Vanskelig å husbrudd

Mens Papillons utmerker seg ved mange oppgaver, er trening en annen historie. Redningsgruppen Pap911 sier rett ut: "Mange er veldig vanskelige å bryte." Noen mennesker overgir papillons til skjul og redder på grunn av dette problemet. Små hunder som paps innser hvor sårbare de er, så de føler seg kanskje ikke trygge å ta en pottestopp ute i det fri. De er også mer følsomme for kulde og våte. Hvorfor gå ut i regnet når du kan ta en pause innendørs?

Konsistens

Konsistens er en nøkkel til å trene papillon-kompisen din. Gi og følg ham på en så vanlig tidsplan som mulig, så han lærer å stole på det. Når han "driver sin virksomhet" riktig utenfor, ros ham til himmels. Hvis han har en ulykke innendørs, må du ikke skjelle på ham med mindre du tar ham i farta. Han vet ikke hvorfor du er på tvers av ham for noe han gjorde for 15 minutter siden.

Vær oppmerksom på behov

Observer hunden din nøye. Noen ganger prøver papillons å signalisere behovet for å gå utenfor, men du er ikke innstilt. Hvis du vil ha en pålitelig husbrutt hund, må du være pålitelig klar over hans behov. Hvis den lille vennen din setter kursen mot døren når du står opp for å gå på kjøkkenet, er det sannsynligvis en god ide å ta ham ut. Hvis kompisen din aldri ser ut til å "få" ideen om å vente på å gjøre sin virksomhet utenfor, ta ham til veterinæren for en kontroll for å forsikre deg om at det ikke er et fysisk problem.

Valpeklosser

Tenk to ganger om å bruke valpeklosser eller legge aviser for enkelhets skyld hvis du kommer sent hjem. Papillon kan bruke dem, men han får også en melding om at det å gjøre forretninger inne i huset er bra hvis det er gjort på putene. På den annen side, hvis ditt arbeid eller din livsstil innebærer å endre tidsplanene, vil du kanskje trene kompisen din til å bruke putene.

Begrensning

Med jevn trening og en vanlig tidsplan kan du kanskje oppnå nær 100 prosent husbrudd med papillon. Selv om han ikke scorer hundre prosent, er det ingen grunn - bortsett fra underliggende sykdom - at hunden din ikke kan score på 90-tallet. Den lille blæren hans kan bare ikke holde urin hvis du kommer sent hjem. Hvis du vet at du vil være hjemme senere enn vanlig, legg hunden din i en kasse, eller oppbevar den i et innesluttet område. Bærbare babyporter fungerer bra for å skape barrierer mellom papillons og verdifulle tepper. Vurder å ansette en hundevandrer hvis timeplanen din betyr at du ikke kan komme hjem i tide for å ivareta hans behov.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How To Do Power Pushes - On Point Goaltending (Juli 2024).

uci-kharkiv-org