Hvordan forberede seg på å adoptere en katt

Pin
Send
Share
Send

i cat image av Vasily Smirnov fra Fotolia.com

Når du adopterer en katt, vil du ta med deg et lojal, kjærlig kjæledyr som vil gi deg mange års oppfylt følgesvenn. Å velge den nye pusen din nøye og forberede deg på forhånd for å dekke hennes behov, vil sikre en lykkelig overgang til mange år med furry vennskap.

Trinn 1

Evaluer situasjonen din for å være sikker på at du er klar til å adoptere en katt. Katter er relativt enkle kjæledyr å eie, men du må være forberedt på kostnadene for den nye kattens pleie. Ditt behov må budsjettere for kjæledyrets mat, veterinærpleie og andre nødvendigheter, for eksempel stellbehov og dyrepassetjenester. Hvis du leier, må du sørge for at utleieren din tillater katter. Viktigst, du bør være klar til å forplikte deg til å eie en katt, og være glad for det nye tilskuddet i livet ditt.

Steg 2

Kjøp forsyningene det nye kjæledyret ditt trenger når hun kommer. Å tilby en komfortabel katteseng eller et teppe og leker vil få henne til å føle seg hjemme. Kattemat av høy kvalitet servert i hennes egne boller vil gjøre måltidene hyggelige for henne. En myk børste laget for feline pels hjelper deg med å holde kappen fin. Og ikke glem søppelkasse og søppel.

Trinn 3

Velg en veterinær for å ivareta kattungens helsebehov. Selv om du adopterer en katt som allerede er sterilisert eller kastrert og vaksinert, er det viktig å få henne evaluert av din egen veterinær for å avverge fremtidige helseproblemer. Du må også ha en pålitelig veterinær tilgjengelig hvis kjæledyret ditt noen gang blir syk, og for hennes årlige rutinemessige besøk og vaksinasjoner. Du kan finne en veterinær før du adopterer den nye katten din ved å ringe til flere kontorer i ditt område for å velge det som passer best til dine behov og plassering. Venner og naboer med katter kan anbefale en god veterinær i ditt område. Det kan også være lurt å sette opp en avtale på forhånd, slik at du kan ta kjæledyret ditt til den første undersøkelsen når hun er bosatt i sitt nye hjem.

Trinn 4

Forsikre deg om at andre kjæledyr er klare for tilsetning av en katt til husstanden. Hvis du har en annen hund eller katt, sørger det for at overgangen blir enkel å sørge for at han kommer overens med den nye katten din før du tar henne med hjem. Se hvordan ditt nåværende kjæledyr reagerer på nabolagskatter, eller be en katteeiende venn eller familiemedlem om å hjelpe deg med å finne ut hvordan katten eller hunden din vil reagere på en ny katt.

Trinn 5

Bestem om en kattunge eller voksen katt er best for deg. Energiske kattunger kan være krevende og trenger mye spilletid, noe som kan være utfordrende for personer med aktiv livsstil eller travle arbeidsplaner som holder dem borte fra hjemmet i lange perioder. På den annen side er voksne katter ofte roligere og bedre i stand til å underholde seg selv.

Trinn 6

Velg hvor du skal dra for å adoptere den nye pusen din. Dyrehjem og kattesparing over hele USA og over hele verden er fulle av fantastiske katter som trenger kjærlige hjem. Kom innom det lokale dyrehjemmet eller kontakt en redningsgruppe i nærheten for å sjekke ut tilgjengelige kattunger, lage en forbindelse og finne den perfekte katten for deg.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dem Ska Få Valpar!! . Sims 4 Hundar u0026 Katter (Kan 2024).

uci-kharkiv-org