Hvordan forhindre at hunder hyler når du er borte

Pin
Send
Share
Send

i dog image av Krzysztof Gebarowski fra Fotolia.com

Hunder er pakkdyr som har en tendens til å bli engstelige og rastløse når de skilles fra familiemedlemmer. Hunder med separasjonsangst kan bjeffe eller hyle hele tiden mens eierne er borte, men oppførselen kan løses.

Trinn 1

Tren hunden din til å se kassen sin som et trygt sted. Start med å sette hunden din i kassen med døren åpen i fem til ti minutter av gangen, og øk gradvis tiden hunden din bruker i kassen. Begynn deretter å lukke døren i korte fem til ti minutter. Beløn ​​hunden din med en godbit for å gå i kassen, og gjør kassen til et behagelig sted med et teppe og tyggeleketøy.

Steg 2

Sett hunden din i en kasse når du er hjemmefra. Kasse-trente hunder har en tendens til å være mer avslappet i kasser og er mindre sannsynlig å hyle. Denne strategien vil imidlertid ikke fungere hvis hunden din ikke liker kassen eller blir stående i kassen i lengre perioder.

Trinn 3

Gi hunden din god mosjon. Det er mindre sannsynlig at velutøvde hunder lider av separasjonsangst, spesielt når de går turer rett før eierne forlater dem. De fleste hunder trenger minst en 30-minutters rask spasertur per dag, mens aktive hunderaser, som Border Collies og tyske hyrder, krever betydelig mer trening - to timer eller mer.

Trinn 4

Lær hunden din en "stille" kommando når du er hjemme. Hunder som hyler når eierne deres er borte, pleier også å bjeffe og hyle mye når eierne er hjemme. Når hunden din begynner å hyle eller bjeffe, ignorer henne. Når hun stopper, si "Stille" og klikk deretter på treningsklikkeren og gi henne en godbit. Dette hjelper henne med å være stille med å få belønninger. Det vil også hjelpe henne å lære at uling og bjeffing ikke får henne oppmerksomhet og er ineffektive strategier.

Trinn 5

Snakk med veterinæren din om atferden. Noen hunder er så engstelige at de trenger medisiner for å komme over separasjonsangsten. Veterinæren din kan foreskrive medisiner hvis treningsstrategier ikke fungerer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Inkallning del 1 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org