Riktig godbit å gi sibiriske huskier

Pin
Send
Share
Send

Sibiriske huskier stammer fra sledehunder i tøffe arktiske miljøer. Riktig godbit for sibiriske huskier bør omfatte matvarer som er fullpakket med protein og næringsstoffer.

Behandler å unngå

I tillegg til giftige matvarer som sjokolade, koffein, avokado, løk, hvitløk, druer og rosiner, er det visse matvarer som ikke passer bra med huskies. Unngå å gi husky godbiter som består av korn, for eksempel hvete. Sibiriske huskier har vanskelig for å fordøye korn, som har en tendens til å gi dem gass. Huskies har også vanskeligheter med å fordøye godbiter laget med soyabønner.

Kommersielle godbiter

Kjøp helt naturlige kommersielle godbiter som inkluderer fisk, grønnsaker, frukt eller ris som hovedingredienser, da disse alle er fulle av ernæring og energi som kreves for å opprettholde de metabolske behovene til sibiriske huskier. Kommersielt produserte godbiter er tilgjengelige i form av protein, frukt og grønnsaker, som rene dehydrert laksekjøtt eller konserveringsfrie, knasende gresskar- og banangodterier. Be veterinæren din om å anbefale sunne husky-godbiter.

Hjemmelagde godbiter

Hjemmelagde godbiter er mye sunnere for huskies, ettersom du har kontroll over hva som går med i oppskriften. Hjemmelagde godbiter som kjøttboller, kyllingbuljongkjeks og tunfiskboller er enkle å lage med ingredienser som allerede finnes i hjemmet ditt. Disse godbitene er næringsrike, inneholder ingen konserveringsmidler, smaker godt og er enkle å oppbevare i kjøleskapet eller fryseren til det er nødvendig. Kast hjemmelagde godbiter som ikke konsumeres innen en uke etter at de ble laget.

Når skal du gi godbiter

Behandler skal ikke fungere som erstatning for måltider. Maten skal være tilgjengelig i bollen, siden huskiene er beitehunder, hvor de liker å komme og spise små mengder fra matskålen som de vil. Behandler som hardkokte egg eller rå gulrøtter er ernæringsmessig verdifulle for husdyr under vekt. For sunne huskies, gi godbiter når du oppmuntrer til god oppførsel, for eksempel når du trener eller gjør arbeid. En liten mengde godbiter kommer langt og blir ikke bortkastet av din aktive husky ernæringsmessig.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rygger - så kommer hunden (Juli 2024).

uci-kharkiv-org