Riktig begravelse av familie kjæledyr

Pin
Send
Share
Send

i Blomster på en gravbilde av pmstephens fra Fotolia.com

Kjæledyret ditt var et lojal og kjærlig medlem av familien, så det er bare riktig at du vil gi ham en ordentlig begravelse. Mange dyreeiere velger å legge hunden eller katten til hvile med verdighet.

Det første steget

Hvis du vil gi kjæledyret ditt en ordentlig begravelse, trenger du flere dager eller mer for å planlegge det. Du må bevare kjæledyrets kropp i en trygg og hel tilstand ved å plassere den i et veldig kaldt miljø, et fryseskap eller kjøleskap er ideelt, til du er klar til å sette ham i bakken. Forbered en hard beholder, som en solid pappeske, for å plassere kroppen i. Pakk boksen sikkert med flere søppelsekker eller tykk plastfolie. Plasser den sikrede boksen i en fryser for brystet hvis mulig. Rådfør deg med en veterinær om det beste alternativet for å bevare kjæledyrets kropp hvis du ikke har plass i en fryser. Du kan dumpe is mellom plastposene rundt boksen for å holde den kjølig i kort tid.

Hjemmegravregler

Juridiske forskrifter er sannsynligvis det siste du tenker på etter å ha mistet den hårete vennen din, men ikke ignorere dem. Hvis du vil begrave kjæledyret ditt hjemme, må du sjekke eiendommens unike regler samt lokale lover. Mange stater og fylker har strenge lover som definerer en passende begravelse av dyr. For eksempel kan innbyggere i Indiana begrave kjæledyret sitt, men kroppen må være minst 4 fot under bakkenes naturlige overflate, ifølge Indiana State Board of Animal Health. Spør utleier og sjekk også lokale eiendomsregler, spesielt hvis du bor i et høyt utviklet område.

Kirkegårder for kjæledyr

Det er en god sjanse for at det ikke er et levedyktig alternativ å begrave kjæledyret ditt hjemme. Hvis du ikke er eier av eiendommen, vil du kanskje ikke legge kjæledyret ditt under en fremmed plen hvis du bestemmer deg for å flytte ut. Heldigvis gir kjæledyrkirkegårder en alternativ måte å legge vennen din til hvile uten å bryte noen regler. Se etter lokale kirkegårder for kjæledyr online, eller spør et lokalt dyrehjem eller veterinær om nærliggende steder. Noen kirkegårder tilbyr til og med spesielle skrin designet for kjæledyr, samt gravsteiner og andre begravelsestjenester for å sende kjæledyret ditt med stil.

Kremasjon

Mens noen kjæledyrseiere kanskje ikke kan bære ideen om å brenne kjæledyret sitt, gir kremasjon en måte for deg å holde kjæledyrets rester som et minne uten offisiell begravelse. Gravplasser for kjæledyr samt noen veterinærinstitusjoner kan kremere kjæledyret ditt og oppbevare asken i en urne for deg. Du kan oppbevare urnen på et trygt sted hjemme eller plassere den med et minnesmerke andre steder. Dette kan være et foretrukket alternativ til begravelse hjemme hvis du bor i et område med ville dyr, for å unngå muligheten for at en rensemaskin graver opp det avdøde kjæledyrets kropp.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 1 Official u0026 HD with subtitles (Kan 2024).

uci-kharkiv-org