Pumpkin Pie Biscuits for Dogs

Pin
Send
Share
Send

Du brukte timer på kjøkkenet og lagde gresskarpai. Men med noen få endringer kan du lage ham næringsrik kjeks med gresskarpai.

Gresskar for hunder

Gresskar kommer fullpakket med antioksidanten beta-karoten, som gir en kilde til vitamin A for hunden din. I tillegg gir gresskar en god kilde til fiber for hundens diett, noe som hjelper fordøyelsen og hjelper med å flytte kaken.

Ingredienser

For grunnleggende gresskarpai-kjeks trenger du 1 1/2 kopp fullkornsmel, 1 kopp havre, 2 ts bakepulver, 1 ts kanel, 1 ts ingefær, 1 ts allspice, 2 ss rapsolje, 1/2 kopp gresskar , 1/4 kopp peanøttsmør og 1/4 kopp vann. Hvis hunden din har hveteallergi, erstatt hvetemel med rismel. For gresskaret vil du ha ekte gresskar og ikke fylling av gresskarpai. Krydder er ikke nødvendig for hunden din. Han vil elske godbitene med eller uten, men de får kjøkkenet til å lukte pent.

Forberedelse og baking

Forvarm ovnen til 325 grader og smør et bakeplate. I en stor bolle kombinerer du mel, havre, bakepulver og krydder. I en annen bolle kombinerer du olje, gresskar og peanøttsmør. Bland til det er godt blandet. Kombiner de våte og tørre ingrediensene. Dette vil være en tykk deigblanding og kan være vanskelig for en stavmikser. Vurder å bruke en stativblander eller blande for hånd. Tilsett vannet sakte og bland til det er godt kombinert. Vend deigen ut på en melet overflate og rull til 1/4 tomme tykk. Bruk kakeskjær for å kutte ut de ønskede formene. Legg kjeksene på et bakeplate og kok i 12 til 15 minutter. Slå av ovnen, men la pannen stå i ovnen med døren litt på gløtt i minst 30 minutter for å tørke ut godbitene helt. Avkjøl på et rist.

Lagring og hensyn

Hvis hunden din ikke klarer å sluke all godbiten, må du oppbevare den i en lufttett beholder i to uker. Hvis du lager et stort parti, frys litt til senere bruk. Fjern godbitene fra fryseren og tine dem før du gir dem hunden din. Rådfør deg med en veterinær før du legger til nye matvarer og godbiter i hundens diett. Husk at dette er godbiter og bør gis med måte. Dette vil være den tøffe delen fordi valpen din vil tigge om mer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Sweet Potato and Salmon Oil Dog Biscuits Treats Healthy Organic Sunbeam Dog Treat Maker Natural (Juli 2024).

uci-kharkiv-org