Trenger Rhodesian Ridgebacks mye plass?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du tenker på å få en Rhodesian ridgeback, trenger du enten tilstrekkelig areal for at hunden skal trene, eller tid til å ta ham med på daglige lange turer eller løp. Kalt den afrikanske løvehunden i sitt hjemland Sør-Afrika, ble han avlet for å jage stort vilt i miles.

Personlighet

Rhodesian ridgebacks kan tjene som både vakthunder og kjære familie kjæledyr. Selv om de kanskje ikke varmer opp for fremmede med en gang, er de gode følgesvenner for eldre barn, siden både barn og ridgebacks vanligvis har energi til overs. Mens gode verger bjeffer de veldig lite. Hvis noen i familien hans er truet, er det øyeblikkelig en hundre hundre kilo mellom dem og initiativtaker. Ridgebacks kommer vanligvis godt sammen med andre hunder og katter.

Trening

Hunden din kan like gjerne bli kalt Rhodesian ridgeback-løper, for det er det han elsker å gjøre. Hvis du er en aktiv person, kan dette være en god kamp. Hvis du foretrekker mer stillesittende aktiviteter, er det sannsynligvis en feil å bringe en tilbakebetaling til hjemmet ditt, med mindre du leter etter en fullstendig livsstilsendring. Som en stor hund med et sterkt byttedyr, må du sørge for at du er fysisk i stand til å takle ridbacken, spesielt i hans rambunctious ungdomsår. Ikke la ham løs med mindre den er i et lukket område.

Opplæring

Husk at han er en hund - en soundound. Det betyr at han primært ser byttet sitt, og har atletisk evne til å fange det. Mens han er et sightound, betyr ikke det at nesen ikke også styrer hjernen hans. Det er viktig å trene rideback fra en tidlig alder i det grunnleggende, spesielt at alle viktige kommandoer - kom. Det er ikke favorittordet til noen hund, siden hvis de ser eller oppdager potensielt byttedyr, er de i gang. Ridgebacks kan være sta, så vær tålmodig i trening, så vil han til slutt få poenget. Siden han er så atletisk, er han en naturlig hundesport som sporing og smidighet. Det kan være lurt å prøve å lokke kurs med tilbakebetalingen.

Omsorg

Ridgebacks har andre hundegenskaper, nemlig å spise. Gi hunden din hundemat av høy kvalitet, og overdriv ikke godbitene. Selv en rimelig aktiv tilbakebetaling kan bli feit hvis han spiser mer enn han brenner av. Ikke gi etter for de bedende øynene - ridback vet ingenting om porsjonskontroll. Hans korte kappe krever bare en og annen børsting. Til tross for all sin styrke og størrelse er han definitivt en hushund. Ta ham til veterinæren årlig for kontroller. Ridgebacks er utsatt for mastcellekreft, diabetes og hypotryoidisme, mangel på skjoldbruskhormon som kan korrigeres med tilskudd.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rhodesian Ridgeback with WILD ANIMALS FACTS (Kan 2024).

uci-kharkiv-org