Hvordan finne anfallsvarsler

Pin
Send
Share
Send

Tenk deg at din beste venn kan føle når du er i ferd med å få et anfall, noe som gir deg viktige sekunder til å forberede deg på eller forhindre det. Hvis du har epilepsi eller en annen funksjonshemning, kan dette scenariet bli en realitet i form av en anfallsvarsel.

Beslag Alert Dogs

Forskere vet at noen hunder, uavhengig av rase, har evnen til å fortelle når en person er i ferd med å få et anfall. Nøyaktig hvordan de kan fortelle at et anfall er nært forestående, er uklart. Kanskje personen avgir en viss lukt eller utviser subtile bevegelser. Det er en antagelse, men det som er kjent er at hunder med dette trekket begynner å sutre, bjeffe eller pote, ikke lenge før anfallet oppstår. Hunden blir hos personen når anfallet begynner og gir komfort. Enda viktigere, personen vet at et anfall kommer, slik at han kan legge seg, informere beredskapspersonell eller på annen måte forberede seg.

Opplæring

Det tar lang tid og mye penger å finne og trene hunder med dette talentet. Det er arbeidskrevende å finne hunder med det spesielle anfallssensingskompetansen, ettersom trenere må overvåke en hund nøye over tid for å vurdere om evnen er til stede. Hunder må ha godt temperament, og de krever andre former for trening foruten bare grunnleggende lydighet. De kan bli opplært til å varsle en annen person i huset, bringe en telefon til offeret, aktivere et varslingssystem eller gi hjelp på andre måter.

Svar eller assistanse

Fordi selv godt trente hunder ikke kan garanteres å varsle en person om at et anfall er i påvente, foretrekker mange trenere og organisasjoner begrepene "beslagsrespons" eller "beslagsassistanse" -hunder. Disse hundene kan advare deg om et forestående anfall, eller de kan komme til din hjelp når anfallet oppstår. Det er ikke alltid hundens feil - eiere skjønner kanskje ikke, spesielt når de først får hundene sine, at en bestemt oppførsel er et varslingssignal. Det kan forveksles med en ufarlig eller til og med irriterende doggie antic.

Organisasjoner

Mange ideelle organisasjoner, 501 (c) 3 organisasjoner, trener krampeanvisningshunder for plassering hos medisinsk kvalifiserte pasienter. Fordi mange pasienter ikke har råd til å betale for en spesialtrent hund, og statlig hjelp til disse hundene er minimal til ikke-eksisterende, holder slike organisasjoner innsamlingsaksjoner og ber om donasjoner for å tilby kvalifiserte individer. Hvis du trenger en anfallsvarselhund, kan du vurdere å søke sponsing fra lokale klubber eller samfunnsorganisasjoner for å betale for en.

Kvalifisering

For å kvalifisere for en anfallsvarselhund fra en sertifisert organisasjon, må du ha en lege-dokumentert funksjonshemming. Generelle lover om servicehunder, inkludert offentlige steder der de er tillatt, varierer avhengig av stat. Individuelle organisasjoner kan ha sine egne kriterier, basert på kandidatens alder, bosituasjon, krampeanfall og evne til å forsørge hunden.

Private trenere

Det kan være mulig å kjøpe en trent varslingshund gjennom en privat trener. Andre trenere kan hevde å lære din egen hund å bli en varselhund. La kjøperen vokte seg. Det kan slå godt ut eller ikke. Delta Society viser anbefalte hundetrenere og programmer som opprettholder visse standarder og kvalifikasjoner.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan flytte e-post automatisk fra innboks til en mappe i Outlook (Juli 2024).

uci-kharkiv-org