Korte hårstiler for schnauzere

Pin
Send
Share
Send

Schnauzere ser bra ut i korte hårklipp, og du kan velge et utseende for å tilpasse valpens stil. Rasen er dobbeltbelagt med en tøff ytre strøk som krever klipping eller stripping, så det er best å ha ham preparert profesjonelt.

Schnauzer-utseendet

Det tradisjonelle schnauzerkuttet er håndterbart selv om du vil ha et kort, bekymringsløst utseende for valpen din. Nakken, kroppen og halen er klippet nær huden for dette kuttet med en kort fryns, kalt skjørt, på magen. Bena er litt lenger igjen for å se fulle og luftige ut. Toppen av hodeskallen er klippet kort og håret over øynene er trimmet for å gi kortere øyenbryn, men snuten og skjegget er lenger igjen for det typiske schnauzer-utseendet. Du kan velge lengden du vil ha for skjeggskjegget ditt. Det må holdes lenge for utstillingsringen, men hvis du ikke viser hunden din, foretrekker du kanskje skjegget kort for å unngå at det uunngåelige drypper etter en drink med vann.

Valpekutt

Valpekuttet er ikke bare for valper. Det er populært på grunn av det enkle vedlikeholdet og det universelle utseendet. Hundens frakk er klippet i samme lengde over hele kroppen og bena, med ansiktet trimmet til en tradisjonell schnauzerstil. Det er ikke noe definert skjørt igjen på magen. Håret på kroppen hans er omtrent en tomme lengre enn for en schnauzerkutt og viser den bølgende, tøffe kappestrukturen.

Schnauzer stilvariasjoner

Schnauzer-utseendet er ganske fleksibelt og kan skreddersys etter eget valg og hundens komfort. Noen schnauzere er barbert tett over hele kroppen, bena og ansiktet, eller har veldig korte ansiktsmøbler. Andres strøk blir liggende litt lenger med møblene på bena lett trimmet. Hunden kan klippes tett med skjørt og skjegg for å holde schnauzer-utseendet. Be din groomer eksperimentere med forskjellige utseende for å finne den du liker best.

Pelspleie

Selv om schnauzeren din er klippet tett, trenger kappen regelmessig pleie. Schnauzer-hår kaster ikke, så det har en tendens til å matte og knute lettere. Arm deg med en pinnebørste laget for hunder, en glatt børste og en kam. Pensle hunden din flere ganger i uken med pinnebørsten, og kam deretter kappen for å fjerne eventuelle floker forsiktig. Bruk en glatt børste der kappen er full eller tykk. Bruk en spraybalsam for enklere fjerning av matter.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 20 Things I Love About My Miniature Schnauzer. vilmabrownie (Juli 2024).

uci-kharkiv-org