Hvordan stoppe en hund fra å gjøre avføring på gulvet

Pin
Send
Share
Send

Utrente hunder lever ved manta, "Når du må gå, må du gå." At filosofien ikke bidrar til innendørs opphold, skjønt, så når han går på teppet ditt, er det et problem. For å hindre ham i å gå nummer to i huset, er det viktigst å overvåke oppførselen hans.

Trinn 1

Ta ham til veterinæren for sjekk. Hundens doodieproblem kan være symptomatisk for en sykdom, eller til og med bare en dårlig reaksjon på maten han spiser. Før du skylder på oppførselen, må du sørge for at han har god helse.

Steg 2

Ta hunden din utenfor, og gjør det mye. Avhengig av størrelse, kan det hende at han trenger å gå ut så mange som seks ganger om dagen, men sørg for at han alltid gjør det første om morgenen, etter å ha spist eller drukket og noen ganger imellom. En gang annenhver time er det en god start. Hvis han ikke produserer noe der ute, kan du prøve igjen om 20 minutter. Hvis han gjør det, gi ham en godbit og overdådig med ros med det samme.

Trinn 3

Se på ham hele tiden når han er inne. Dette kan bety å begrense områdene der han har lov til å vandre, for hvis han trenger å gjøre sin virksomhet, må du få ham ut og raskt. Hold øye med de vanlige advarselsskiltene, som å snuse i bakken, snu i sirkler og selvfølgelig buer ryggen.

Trinn 4

Stopp hunden din når du tar ham i gang. Hvis han er midt i å gjøre tingene sine, ta ham utenfor og la ham fullføre der. Ros ham hvis han gjør det, slik at han lærer å assosiere å gjøre det ute med positive reaksjoner.

Trinn 5

Rydd opp i områder der han etterlater uønskede gaver innendørs. Skyll bevisene og skrubbe gulvet grundig med spesielt formulerte rengjøringsprodukter. Hvis hunden din kan lukte bevis på at han har gjort noe galt, kan han bli fristet til å gjenta det.

Trinn 6

Gi hunden din mer innendørs plass og mindre tilsyn ettersom han blir mer pålitelig med å gå utenfor.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SCP-2480 An Unfinished Ritual. object class Neutralized. City. Sarkic Cults SCP (Kan 2024).

uci-kharkiv-org