Hvordan stoppe en hund fra å spise tavler

Pin
Send
Share
Send

Tygging er normal hundeadferd, og det er ikke det du vil høre hvis du har en hund som tygger grunnplatene dine. Heldigvis kan du omdirigere hundens oppførsel med tålmodighet og innsats. Når deres oppmerksomhet, trening og tyggebehov er oppfylt, vil de fleste hunder ikke finne baseboards spesielt tiltalende.

Trinn 1

Tren hunden din daglig. Mange atferdsproblemer løses ved å gi regelmessig trening. Selv om du har en inngjerdet hage, ikke anta at valpen din vil trene hardt nok til å slite seg ut. Daglige turer, besøk til en lokal hundepark eller hentespill vil ta kanten av og gjøre det lettere for hunden din å oppføre seg.

Steg 2

Gi alternative ting å tygge på. Bare fordi hunden din har en tyggeleke, betyr ikke det at han liker det. Noen hunder foretrekker en hard overflate, for eksempel et nylonben, mens andre foretrekker en fast gummi, som Kong-leker, og atter andre foretrekker de tett vridde taubeinene.

Trinn 3

Bruk en smakavskrekkende. Bruk smaksavskrekkende på områder som hunden din liker å tygge, så vel som på de tilstøtende tavlene, slik at han ikke utvider sitt utvalg. Smakavskrekkende midler er effektive og er vanligvis trygge på malte overflater, selv om du først kan teste produktet på en liten del.

Trinn 4

Disiplin, ikke straff hunden din når du tar ham i tyggehandling. Et fast "nei" burde være nok til å få ham til å stoppe det han gjør. Å riste på ham, slå nesen og andre straffer vil bare gjøre ham mer engstelig.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Valpene spiser og piper (Juli 2024).

uci-kharkiv-org