Hvordan vite om en hund trenger en ledsager

Pin
Send
Share
Send

jeg hunder bilde av lena Letuchaia fra Fotolia.com

Hunder er pakkedyr; de liker å være rundt andre. En hund kan ha nytte av å ha et annet kjæledyr i hjemmet, under de rette omstendighetene - alt avhenger av kjæledyrets temperament og husholdningssituasjonen. Noen hunder viser forbedring i sin oppførsel og generelle oppførsel når et annet kjæledyr er introdusert.

Trinn 1

Playimng Dogs-bilde av renier swart fra Fotolia.com

Observer hunden din med andre hunder. Ta hunden din til et nøytralt sted der det bare er noen få andre hunder. Hundeparker er gode steder å møte andre hunder. North Shore Animal League of America anbefaler at du holder hunden din i bånd når du møter andre nye hunder, slik at du kan beholde kontrollen over det første møtet. Når hunden din viser vennlig oppførsel overfor andre hunder, la ham leke med andre hunder fritt i en hundepark og observere oppførselen.

Noen hunder liker ikke selskap med andre hunder og tilbringer besøket i hundeparken nær eierne; dette vil indikere manglende interesse for sosialt samvær eller en overveldet følelse på grunn av de andre hundene. Hvis hunden din viser aggressiv eller fryktelig oppførsel med andre hunder, er det best å få profesjonell opplæring før du vurderer å bringe en annen hund inn i hjemmet.

Steg 2

To hunder bilde av ziggyhendry fra Fotolia.com

Identifiser årsaken til hundens destruktive oppførsel. Mange eiere antar at en hund som ikke klarer å bryte huset eller tygger møblene, viser separasjonsangst. Ifølge Humane Society vil det ikke løse et separasjonsangstproblem å bringe et annet kjæledyr inn i husstanden fordi det er separasjonen fra mennesket, ikke et annet kjæledyr som forårsaker angsten. En respektert veterinær kan avgjøre om kjæledyret ditt lider av separasjonsangst eller et medisinsk problem som forårsaker dårlig oppførsel. Det er viktig å fastslå årsaken til den destruktive oppførselen for å behandle den riktig.

Noen hunder kjeder seg rett og slett. Ifølge Cesar Millan er kjedsomhet en årsak til destruktiv oppførsel. Hold hunden din opptatt fysisk og mentalt med spill, følgesvenn og sosialt samvær; dette veloppdragen og ut av trøbbel.

Trinn 3

Tren hunden din. Hunder lærer av hverandre både god oppførsel og dårlig. I følge forfatteren og trener Kathy Diamond Davis i sin Canine Behavior Series kan bekymringer og aggressiv og rovdrift spre seg fra kjæledyr til kjæledyr. Inntil din eksisterende hund er grundig opplært til å svare på kommandoer, til å oppføre seg hensiktsmessig og å potte bare på bestemte steder, er det uklokt å bringe et nytt dyr inn i hjemmet. God oppførsel forsterker god oppførsel, men en dårlig trent hund kan angre all god trening av en annen hund. For å sikre at begge hundene oppfører seg godt, er det viktig å trene det første kjæledyret ditt før du tar en ny hund med hjem.

Trinn 4

To hunder stinging image av Yorick Liefting fra Fotolia.com

Evaluer dine behov. Har du råd til et annet kjæledyr? Jobber du lange timer? Hvis kjæledyret ditt er alene i mange timer på dagen, og det er økonomisk mulig for deg å legge til et annet kjæledyr i husstanden, kan det være verdt å vurdere fordelen en innleverende venn vil gi hunden din. Det er viktig å sørge for at du og din familie kan imøtekomme et annet kjæledyr og ansvaret knyttet til tillegget. Det kan sørge for at et kjæledyr mister en venn, så sørg for at du vurderer alternativene dine grundig, slik at du ikke ender med å måtte gi det nye kjæledyret bort.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Triks: Spill død! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org