Hvilke typer sjampo er de beste for en normal og sunn puddel?

Pin
Send
Share
Send

Pudelen er den ultimate sirkusartisten, og stikker på bakbenene. I utstillingsringen er pudelen ulastelig, men hva skjer bak kulissene? Det må være det ene øyeblikket når denne skapningen av preparerte perfeksjon lander i en sølepytt og ser et rot.

Puddelens frakk

Ingen spesiell sjampo er perfekt for hver puddel. Felles for alle pudler er hvordan de kaster. Mange tror at en puddel ikke kaster, men de gjør det, selv om utstøting er minimal og pelsen normalt ikke forlater hundens pels. For å bli kvitt overflødig hår og unngå matte, bør bading forekomme ofte. Beslutningen om å bruke et produkt spesielt designet for puddelens pels og hud kan gjøre bading mer fordelaktig.

Color Enhancers

Sjampoer som inneholder fargeforsterkere er også tilgjengelige. Over tid kan en svart puddelfrakk bli livløs og kjedelig i utseende. En fargeforbedret sjampo med en grønn fargetone kan gjøre puddelens sorte kappe mer svart og mer skinnende. Det samme gjelder den hvite pudelen. Smuss, tårer og urin kan flekke puddelens snøhvit pels og føre til at pelsen virker gul og snusket. En sjampo som inneholder en optisk lysemiddel, kan gjenopprette et uberørt utseende.

Dander

Overdreven tørr hud forårsaker flak, som skaper flass i puddelens pels. En fuktighetsgivende sjampo kan redusere flass og forbedre utseendet til pudelen din. Å velge en sjampo med naturlige ingredienser er mer snill mot puddelens hud. Kjemiske tilsetningsstoffer kan forårsake tørrhet og føre til ytterligere flass. Feil skylling fører også til økt tørrhet, og tilfører skallen, og det gjør for hyppig bading, noe som kan fjerne hundens pels med nødvendige oljer.

Riktig pleie

En velstelt pels er sunnere for pudelen din, og gjør badetiden mer gunstig. En puddelfrakk ligner mer på menneskehår enn pelsen til andre raser og vokser raskt. Feil eller inkonsekvent pleie kan føre til at kappen floker og matter. Å ta vare på en normal og sunn puddel er ikke vanskelig med riktig engasjement, og tiden som brukes bading og stell kan være en båndopplevelse. Endringer i hundens pels og hud avslører ofte seg under bading og pleie, og eventuelle merkbare endringer bør vurderes umiddelbart av en veterinær.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to Use Spray Mousses for Hairstyles: Hair Styling Tips (Juni 2024).

uci-kharkiv-org