Hvordan bruke en redningsvest for hunder

Pin
Send
Share
Send

Selv en hund som er en god svømmer, kan komme i trøbbel hvis han faller fra en båt eller finner en annen vei i raskt eller dypt vann. En liten investering i en redningsvest, pluss å lære å bruke den, kan være nok til å redde vennen din.

Hensikt

En redningsvest for hunden din har samme formål som en redningsvest for deg: Den vil holde hunden flytende hvis han ikke klarer å svømme eller hvis han blir for trøtt til å svømme. Han trenger en redningsvest for å seile med deg og i visse andre tilfeller, for eksempel på en havbrygga. Det vil hjelpe kameraten din til å holde hodet over vann til han når sikkerhet. Vanligvis gjør en redningsvest ham lettere å finne når han er i vannet, siden de vanligvis er fargerike. Noen har reflekterende markeringer.

Utvalg

De fleste redningsvester fra hunder gir hunden din oppdrift og tillater hundens bevegelse for padling. Men noen er bedre utformet enn andre, spesielt når det gjelder komfort. Forsikre deg om at redningsvesten du kjøper er klippet ut rundt skuldrene, slik at den ikke forstyrrer hundens svømming. Sammenlign stropper for å se hvordan de er ordnet, hva de består av og om de justeres. Det skal passe hunden din tett, så det er ingen sjanse for at hunden vil gli ut eller bli viklet inn i riggen. Hunden din skal virke komfortabel i den.

Størrelse

Når du har valgt en grunnleggende livsredningsdesign, må du passe en til hunden din. Dette er viktig for valpens sikkerhet. Det viktigste er vekt, så velg en som er vurdert for hundens løft. Hvis han er marginal, velger du neste størrelse for å sikre at den holder ham flytende. Mål rundt hundens bryst bak armhulen og sjekk det mot redningsvestens bryststørrelse. Hvis du har en uvanlig formet hund, kan du prøve en rekke redningsvester på ham før du kjøper en.

Bruk

Legg redningsvesten på ryggen til hunden din med håndtaket, hvis den har en, på toppen. Skyv hodet gjennom nakkehullet eller fest nakkebåndet tett, men ikke så stramt at det kan begrense lufttilførselen. De fleste doggy redningsvester har bryst- og magebånd som passerer under hunden din for å sikre jakken mot ham. Juster stroppene for en fast, men behagelig passform. Siden jakkeutformingen varierer, følg alltid produsentens instruksjoner for å forsikre deg om at kompisens redningsvest er på.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Automatisk redningsvest (Juli 2024).

uci-kharkiv-org