Hvordan varme en hund Igloo

Pin
Send
Share
Send

Mens ideen om et igloformet hundehus kan virke bisarrt, er det faktisk ideelt for å holde den lodne vennen varm om vinteren. Gjør hunden din enda mer komfortabel ved å varme igloen sin i vinter.

Trinn 1

Plasser igloen på et sted som beskytter den mot vind og beskytter den mot flom. Hvis bakken din har en tendens til å fryse om vinteren, bør du vurdere å heve igloen noen centimeter fra bakken ved å plassere den på betongblokker.

Steg 2

Snu igloen slik at åpningen vender i hvilken retning som vil oppmuntre til oppvarming i løpet av dagen. Dette er vanligvis øst eller sør. Hvis hagen din blåser, må du vende mot åpningen mot en vegg, gjerde eller garasje for å forhindre at det blåser inne i igloen.

Trinn 3

Isoler igloen med høy eller halm. Disse artiklene gir hunden et mykt sted å sove mens det hjelper med å holde varmen inne og kulde ute. City of Fort Wayne, Indiana, anbefaler mot å bruke tepper og tepper, da disse artiklene kan bli fuktige og forverre kulde. Hvis hunden din vil ha et teppe, velg et lett, legg det på toppen av høyet og sjekk det ofte for fuktighet.

Trinn 4

Installer en doggy-dør på igloen din hvis den ikke allerede har en. Hundedører lar valpen bevege seg inn og ut etter eget ønske, men de hjelper til med å stabilisere temperaturen inne i igloen ved å holde mest mulig kulde ute. Doggy dørsett er tilgjengelig på de fleste dyre- og husoppussingsbutikker.

Trinn 5

Kjøp en hundeovn fra din lokale dyrebutikk, eller bruk oppvarmede elektroder for å øke temperaturen inne i igloen. Dette er spesielt viktig når det er mørkt når temperaturen synker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Holly Bader (Juni 2024).

uci-kharkiv-org