Hvordan adoptere en fransk bulldog valp i Florida

Pin
Send
Share
Send

Gratulerer med beslutningen om å adoptere en fransk bulldogvalp. Hvis du bor i Sunshine State, vil du gjerne høre at staten har en fransk bulldog redningsorganisasjon som står klar til å finne den perfekte hunden for familien din. Men ikke bare se i Florida, utvide søket.

Trinn 1

Besøk nettstedet til Florida French Bulldog Rescue organisasjon og sjekk ut hundene og valpene de har for adopsjon. Hvis de ikke har noen valper, kan du be om å få navnet ditt satt på venteliste for en fransk bulldogvalp. Hvis de har en valp eller en ung hund som kan interessere deg, må du avtale å møte hunden og bestemme hvilken ID du vil følge trinnene for en vellykket adopsjon. Florida French Bulldog Rescue, som generelt alle redningsorganisasjoner, er selektiv om hvor de legger anklagene sine. Du må fylle ut en omfattende flersidig søknad og sende inn til hjemmebesøk. Noen organisasjoner vil tillate deg å fylle ut søknaden før du finner en hund, så den er klar når en hund blir tilgjengelig.

Steg 2

Kontakt Florida-kapittelet i French Bulldog Rescue Network og spør om hunder. Klikk på Florida på nettstedet på kartet og send en e-post til den oppgitte adressen. Dette vil sette deg rett i kontakt med deres Florida-representant. Selv om dette er en nasjonal organisasjon, har den et aktivt Florida-nettverk av "Froggy" -elskere som jobber hardt for å finne hjem til franske bulldogger. Spør om de har noen valper i redning, eller om du kan sette navnet ditt på venteliste for en Frenchie-valp. Merk at de fleste redningsorganisasjoner har gjort det mulig for deg å adoptere en valp selv om du ikke er i samme nærhet til valpen. De vil få et hjemmebesøk av ditt hjem av en frivillig i ditt område. Hvis du er godkjent, kan valpen bli transportert av en serie frivillige som har som hovedoppgave å sørge for turer for hunder som kommer til evig hjem. Så fortvil ikke hvis du bor i Key West, men drømmehvalpen din er i Tallahassee. Der det er vilje er det en vei.

Trinn 3

Sjekk ut Petfinder og utfør et søk innenfor en spesifisert radius av postnummeret ditt. På Petfinder.org kan du bruke rullegardinmenyene til å velge typen du kjæledyr du søker etter. Du kan være veldig spesifikk og velge art, kjønn, rase og alder på hunden du vil ha. Du skriver inn postnummeret ditt, og du vil bli belønnet med en liste over alle Frenchie bulldogs i redninger nær deg. Mange av dem tilbyr bilder av hundene, og hvis du er heldig, kan du finne en valp. Men vær varslet: Renrasede valper i redning adopteres veldig raskt. Hvis du ikke finner en Frenchie valp på Petfinder med en gang, sjekk hver dag.

Ressurser

Tips

  • Hvis du er villig til å ta en ung hund i stedet for en valp, øker sjansene dine for å finne en franskmann som trenger et hjem drastisk. Jo eldre hunden du er villig til å akseptere, jo større blir valgene dine. Selv om det er sjeldent, kommer raske valper til unnsetning som et resultat av en rekke situasjoner: noen kjøper en valp, men kan ikke beholde den; en gravid franskmann som allerede er i redning, har født et kull med behov for hjem; et lokalt dyrekontrollbyrå har hatt en avlevering og har overgitt valpen til den rasehundredningsorganisasjonen.

Forfatter Bio

Michelle A. Rivera er forfatter av mange bøker og artikler. Hun gikk på University of Missouri Animal Cruelty School og er sertifisert med Florida Animal Control Association. Hun er administrerende direktør for sin egen ideelle organisasjon, Animals 101, Inc. Rivera er en dyreassistert terapeut, human lærer, tidligere lyssjef, redningskontor, hundetrener og veterinærtekniker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: VELKOMMEN TIL OSS, NILUS (Kan 2024).

uci-kharkiv-org