Hvordan adoptere pensjonerte politihunder

Pin
Send
Share
Send

i bildet av den tyske hyrden av Terraina Lambert fra Fotolia.com

Akkurat som menneskelige politibetjenter, pensjonerer politihunder etter en viss alder. Prosessen med å adoptere en pensjonert politihund kan være vanskelig i forhold til å adoptere en vanlig hund. På grunn av opplæringen må huslyene være sikre på at en adoptereier forstår hundens behov og kan håndtere dem.

Trinn 1

Kontakt dine lokale politistasjoner for å uttrykke din interesse for å adoptere en pensjonert politihund. Hvis stasjonen ikke takler adopsjonene direkte, vil de i det minste kunne peke deg i riktig retning.

Steg 2

Kontakt K9-offisers treningsfasiliteter for å uttrykke interesse for en pensjonert politihund. Siden de fleste hunder blir hos håndtererne etter pensjonering, kan det hende du må legge til navnet ditt på slutten av en lang liste.

Trinn 3

Få en liste over krav fra politistasjonen eller byrået. Sørg for at hjemmet ditt oppfyller eller overgår alle krav.

Trinn 4

Forbered deg på å ta et hjemmetilsyn når tiden kommer. Sørg for at alle medlemmer av husstanden din er til stede under inspeksjonen. De fleste adopsjonsbyråer krever intervjuer med alle familiemedlemmer.

Trinn 5

Ha veterinæropptegnelser tilgjengelig sammen med et frafall som lar veterinæren din snakke med adopsjonsbyrået om historien din med kjæledyr.

Trinn 6

Ikke adoptere andre dyr, som katter, mens du venter på din pensjonerte politihund. Byråer som K9 Global Training Academy vil ikke plassere en hund i et hjem med en katt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetrening (Kan 2024).

uci-kharkiv-org