Hvordan adoptere eller redde en liten hund

Pin
Send
Share
Send

jeg lite hundebilde av Melissa Schalke fra Fotolia.com

Gratulerer med at du vil redde et liv; å ta beslutningen om å adoptere i stedet for å kjøpe en hund gjør deg til en helt! Vær tålmodig, da små hunder noen ganger er vanskelige å få tak i, fordi de blir ansett som "svært adopterbare" av adopsjonsbyråer på grunn av den høye etterspørselen.

Shelters and Rescues

liten gutt med hundebildet av Harvey Hudson fra Fotolia.com

Besøk ditt lokale dyrehjem eller fylkesdyrholdeanlegg for å begynne søket etter en liten hund. Mange ganger vil du kunne sjekke nettsidene til disse organisasjonene for å se hvilke dyr som er tilgjengelige for adopsjon. Det er imidlertid best å besøke personlig fordi nettstedene ikke alltid er oppdaterte. Det kan være en hund på nettstedet som ikke lenger er tilgjengelig, eller det kan være en hund i lyet som ennå ikke er oppført på nettstedet.

Ventelister

Yorkie-parbilde av Svetlana Gurdina fra Fotolia.com

Når du besøker et hus eller annen adopsjonsorganisasjon, må du legge kontaktinformasjonen din til personalet. La dem få vite at du er på utkikk etter en liten hund, og vil gjerne bli kontaktet når en blir overgitt av en familie eller hentet inn som en bortkommen. Lovbestemte retningslinjer varierer i forskjellige regioner med hensyn til holdeperioden for herreløse, men hvis du er på listen, blir øyeblikket hunden blir tilgjengelig ringt. Ikke begrens deg til husly; legg igjen kontaktinformasjonen din ved alle dyrerelaterte virksomheter, som doggy barnehage, veterinærer, groomers, dyrebutikkbutikker og hos personer som tilbyr dyrepassetjenester. Du vet aldri når en av deres klienter kanskje må gi opp den lille hunden sin, og ansatte i bransjen er der klienten vil få hjelp til å finne et godt hjem for hunden sin.

Rasspesifikke og spesialiserte adopsjonstjenester

puddelbilde av palmer fra Fotolia.com

Utfør et internett-søk etter en rasespesifikk eller adopsjonstjeneste for små hunder. For eksempel, hvis du søker etter et bestemt leketøy eller en liten rase, finn en gruppe som spesialiserer seg på den rasen. Det er en redningsgruppe for alle raser, og du kan prøve Lhasa apso-redning, puddelredning, min-pin-redning, shih tzu-redning og så videre. Alternativt kan du gjøre et søk under "redning av liten hund", da det er mange organisasjoner som hjelper alle små hunder av alle raser. Disse organisasjonene består ofte av oppdrettere som ønsker å holde sin favoriserte rase utenfor tilfluktsrom, og derfor oppretter de et nettverk av fosterhjem for dem. Finn disse redningsgruppene ved å besøke Petfinder.org eller ringe fylkesdyranlegget ditt, ettersom mange kommuner krever at redningsgrupper er registrert i fylket.

Foster eller frivillig

shit-tzu ... bilde av sophie roussel-loriot fra Fotolia.com

Tilby å bli fosterforelder for en redningshjelporganisasjon for små hunder, eller frivillig i et lokalt humant samfunn. Hvis du ikke kan melde deg frivillig med jevne mellomrom, kan du tilby å være frivillig under en spesiell begivenhet, for eksempel en adopt-a-thon. Hvis du allerede er involvert i en redningsorganisasjon i en hvilken som helst kapasitet, har du det bra å bli kalt neste gang en liten hund kommer inn i systemet deres. Det er uheldig, men det er slik mange redninger fungerer. De som er involvert i organisasjonen har vanligvis førstevalg av adopterbare hunder, og publikum får aldri se dem. Du må kanskje huse flere små hunder før den "rette" kommer, men det er en god måte å bli kjent med rasen og se hvordan du virkelig føler om små hunder.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Beauty of Adoption. Adoption Story Gotcha Day (Kan 2024).

uci-kharkiv-org