Alternativer til inngjerdede hager for hunder

Pin
Send
Share
Send

Ikke alle hjem har en romslig inngjerdet bakgård for å gi et lukket område for hunder. Du kan fortsatt holde valpen din trygg, la ham gjøre forretninger og få litt trening.

Bind ut

En oppbinding er en lang kabel- eller kjettingbånd festet til et stasjonært sted. Dette lar deg feste båndet til hundens halsbånd og holde ham sikkert på et bestemt sted. Dette er et godt alternativ for å la ham få tid til å gå potte eller holde ham i sikte mens du er ute med ham. Å la ham være bundet og alene i lange perioder kan imidlertid føre til graving og bjeffing.

Et vognsystem eller hundeløp

Et vognsystem utvides med den grunnleggende bindingen. I stedet for å ha en bånd festet til et stasjonært sted, festes en vognbånd til en overliggende kabel, som en klessnor. Hovedlinjen kan løpe fra to trær i hagen eller fra hjemmet ditt til et fjernt tre. Dette skaper og utvider området for hunden din å utforske og løpe.

Vanlige turer

Mens bånd og traller arbeider for å holde hunden din trygg i korte tider utenfor, tillater de ikke ekte trening og sosialisering. For hunder uten inngjerdet hage å løpe og leke i, gir en god spasertur med deres favorittmenneske dem tid til å potte, få litt trening og tilbringe tid med den de elsker. Regelmessige turer holder hunden din aktiv, hjelper deg med å holde vekt og forbrenne ekstra energi. I tillegg gjør de vanlige turene deg også i bevegelse.

Hundeparker

Et annet alternativ er å besøke din lokale hundepark regelmessig. Hundeparker gir et inngjerdet område hvor hunden din kan gå i bånd og samhandle med andre hunder. Dette gir trening, mental stimulering og sosialisering. Disse områdene gir deg et sikkert sted for å spille et spill med henting. Bare ikke bli overrasket hvis andre pooches vil være med. Hundeparker kommer med noen hensyn. Fordi hunden din vil møte andre hunder, må du sørge for at vaksinasjonen er oppdatert. Hold øye med hunden din hele tiden, og se opp for grov lek eller aggressiv oppførsel med andre hunder. Mange nettsteder, for eksempel DogPark.com, hjelper deg med å finne hundeparker i ditt område.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Vårt Nye Familiemedlem (Kan 2024).

uci-kharkiv-org