Trenger Basset Hounds sine analkjertler uttrykt?

Pin
Send
Share
Send

Ikke alle bassethundene trenger analkirtler uttrykt med jevne mellomrom, men mer enn noen få gjør det, så vær forberedt. Bassethunden din er en så elskelig goofball, du vil ikke ha noe imot hyppige veterinærbesøk for å uttrykke analkjertler eller gjøre gjerningen selv.

Bassetts

Bassethund har en tendens til å lukte verre enn andre hjørnetenner. Bassets 'strøk er oljete enn de fleste hundene', og de lange ørene er ideelle for avl bakterier og påfølgende øreinfeksjoner. De sikler, som samler seg i rynker og dewlaps. Og så er det analkjertlene, som gir variasjon i basset hound lukt. Potomac Basset Hound Club refererer diplomatisk til lukt i analkjertelen som "ubehagelig" og anbefaler at veterinæren viser deg den riktige prosedyren for tømming av analkjertelen.

Analkjertler

Analkjertlene, eller sekkene, ligger på sidene av hundens anus. Hvis rumpa hans var en klokke, ville disse kjertlene være plassert klokka 4 og 8. Fôret med svette og oljekjertler, skiller disse sekkene ut en stinkende brun væske hver gang bassetten din popper. Sekken til noen hunder, for eksempel bassetter, er utsatt for å utvikle en tykkere væske, eller til og med et nesten solid materiale, som ofte resulterer i analsekkpåvirkning. Infeksjoner og abscesser kan utvikle seg, forårsake hundens smerte og ekle behandlingsalternativer.

Symptomer

Foruten lukten inkluderer symptomer på analkjertelimpaksjon den klassiske "scootingen" over gulvet. Det er ingenting som å se hunden din løpe baken etter teppet for å sikre at du bruker sko eller tøfler innendørs. Mer alvorlig berørte hunder kan bite i bakenden og ha problemer med avføring.

Uttrykk

Selv om grovt, anal sekseuttrykk ikke er så vanskelig. Før du prøver dette på egen hånd, la veterinæren din vise deg teknikken. Når hunden din er tilbakeholden, holder du halen opp og klemmer forsiktig hver analsekk. Veterinæren vil vise deg hvordan og hvor du skal presse deg. Ha papirhåndklær for hånden for å absorbere tomrommet. De kan sprute i stedet for å sive ut, så sørg for at ingen av kroppsdelene dine er i skade. Hvis du ikke klarer å utføre denne prosedyren, vil din groomer eller veterinær gjøre det mot et gebyr. Hvis du og Hush Puppy er heldige, vil det være tilstrekkelig en gang i året ved den årlige kontrollen. Hvis hunden din lider av regelmessige påvirkninger, kan det hende du trenger det regelmessig, for eksempel en gang i måneden. Du kan velge kirurgisk fjerning av analsekkene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rescue Pig Meets Basset Hounds! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org