Fugler som er kjærlige for nybegynnere

Pin
Send
Share
Send

Som så mange ting i livet, krever dykking i fugleeierskap at du kryper før du går, for å si det sånn. Hvis du er ute etter en kjærlig fjærvenn, vil du oppdage at mange små papegøyer er veien å gå. Andre typer, som finker eller duer, er ikke like kosete.

Cockatiels

Det er en grunn til at disse karene er så vanlige i dyrehandelen: de er super kjærlige! Kvinner er vanligvis et bedre valg for en nybegynner som leter etter hengivenhet, da de pleier å være mildere og roligere enn sine mannlige kolleger; hannene har en tendens til å være høye oppmerksomhetssvin som ikke vil nøle med å gi deg en liten nipp eller begynne å lage en ruckus hvis du slutter å gjøre dem til sentrum for oppmerksomheten din. Cockatiels trenger et stort bur med mange leker og abbor. De trenger også minst en time eller to en-til-en-ut-bur-tid hver dag. Et kjæledyr kan leve opptil 30 år, så vær forberedt på et langsiktig forhold fylt med lekne narrestreker.

Undulater

Undulater, ofte kalt "parakitter" i USA, er vanlig i dyrebutikker på grunn av deres lyse farger, liten størrelse og iver etter menneskets følelser. Ofte spioneringen som en nybegynner, krever en undulat litt mer tid enn folk flest skjønner. Undulater trenger en-til-en-tid med sin menneskelige følgesvenn. De vil ivrig sitte på skulderen din mens du utfører daglige oppgaver, og de er raske til å lære forskjellige triks og spill. Undulater liker å snakke og vokalisere, og noen lærer til og med store vokabularer! Som de fleste andre små papegøyer, trenger disse små gutta mange leker og vil gjøre det best med noen som er villige til å bruke en time eller to hver dag på å leke med dem. En undulats levetid kan være 15 år.

Peach-Faced Lovebirds

Lovebirds er litt vanskeligere enn undulater eller tiels, men de kan fortsatt lage gode nybegynnere hvis du er villig til å bli kjent med dem. I motsetning til hva mange tror, ​​trenger ikke disse fuglene en partner og vil best være din eneste fuglekammerat. Som med mange andre arter, er en mann sannsynligvis best, spesielt for en nybegynner. Disse små fuglene - som bare er mellom 5 og 6 tommer lange - vil lett krype i lommen for å ta en tur. De elsker å tilbringe tid med sine mennesker, spesielt når det er spilletid. Triks og spilletid er favorittaktiviteter for disse små papegøyene - vær forberedt på å fange kjærlighetsfuglen din som henger opp ned og svinger, eller spiller kickball med alt som ruller! Lovebirds kan leve opptil 20 år.

Andre små papegøyer

Enkelte arter av parakitter, papegøyer og lorikeetter gjør gode valg for noen som kan ta seg tid til å bli kjent med deres individuelle personligheter. I likhet med de andre små papegøyene er disse karene spunky, intelligente og lekne. Se etter håndtemmede babyer eller adopter vel voksne voksne. Gode ​​valg inkluderer papegøyer i Stillehavet, Goldies lorikeet og Bourke's parakeet.

Ressurser

Forfatter Bio

Med en profesjonell bakgrunn innen hagearbeid, landskap, skadedyr og naturlige økosystemer, har Jasey Kelly delt sin kunnskap gjennom skriving siden 2009 og har tjent som ekspertforfatter på disse områdene. Kellys bakgrunn inkluderer også barnepass, og redning og stell av dyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hans varme kjærlighet (September 2024).

uci-kharkiv-org