Brewers Yeast & Garlic for Dogs

Pin
Send
Share
Send

i Hundebilde av CiberZoom fra Fotolia.com

Verken bryggergjær eller hvitløk er godkjent av FDA for å hjelpe til med vanlige kjæledyrproblemer, men det er anekdotiske bevis som tyder på at de gjør nettopp det. Mange kjæledyrseiere har kommet til å gjenkjenne og stole på egenskapene til disse elementene for å løse en rekke vanlige kjæledyrproblemer.

En sopp blant oss

øl i ølkrusbilde av Witold Krasowski fra Fotolia.com

Som med så mange andre ting - trøfler, mykoprotein, portabello sopp - som er så gode, men viser seg å være noe mer enn sopp, er bryggergjær en encellet sopp og produseres som et stort biprodukt av øl. Bryggergjær skal ikke forveksles med den typen gjær som brukes til å lage brød, kalt aktiv tørrgjær, eller den sorten som er oppdratt for sine ernæringsmessige kvaliteter.

Hvitløk

Hundebilde av yellowj fra Fotolia.com

Når det gjelder hunder, er det mye forvirring og feilinformasjon om hvitløk. ASPCA-giftsenteret viser tydelig hvitløk som en av matene som er giftige for hunder. Likevel markedsføres det og selges som et hundemat-tilsetningsstoff. Det er en gåte. Sannheten er at hvitløk er bra for hunden din i små mengder. Hvitløk og bryggergjesttabletter som selges som hundenæring, er formulert på en slik måte at hvitløken blir uskadelig for hunden og faktisk kan ha noen helsemessige fordeler.

Kravene

slem hundebilde av MichMac fra Fotolia.com

De som sverger til ølgjær og hvitløk, tror på ernæringsegenskapene til ølgjær og de loppeavvisende egenskapene til hvitløk. Ølgjær inneholder høye konsentrasjoner av B-kompleks vitaminer. Disse vitaminene bryter ned fett og protein og gjør karbohydrater til energi. De støtter også sunn leverfunksjon, hjelper til med å opprettholde nervesystemet og fordøyelsessystemet og holder huden, øynene, munnen og håret på sitt beste. Kombinasjonen av hvitløk og ølgjær gjør kjæledyrets blod usmakelig for lopper. Hvitløk inneholder en rekke viktige aminosyrer samt vitaminer og mineraler. Det fungerer som et bredspektret antimikrobielt middel mot virus, bakterier, farlige sopp og indre ormer, hjelper til med å utrydde lopper og holder pelsen sunn og blank.

Advarselsfortellinger

hvitløksbilde av Norbert Tuske fra Fotolia.com

Et forsiktighetsord når du bruker bryggergjær og hvitløk: denne blandingen er ikke for alle hunder. Ikke gi bryggergjær til hunder med anemi, diabetes eller allergi mot gjær. Avstå fra å gi hvitløk til en hund som blir operert; hvitløk er en naturlig blodfortynner. Ikke mat hvitløk til gravide eller ammende hunder. Når du mater rå hvitløk til hunden din, start med en lav dose. Dr. Martin Goldstein anbefaler i sin bok "The Nature of Animal Healing: The Definitive Holistic Medicine Guide to Caring for your Dog and Cat," et halvfedd for hver 10 pund hund som skal gis til hunden din med måltider. Ikke bruk hvitløkssalt eller pulver. Den enkleste måten å sikre at hunden din får riktig mengde gjær og hvitløk, er å velge et supplement av høy kvalitet hos din lokale dyrebutikk.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Is Garlic and Onions REALLY Bad for Dogs? (Juli 2024).

uci-kharkiv-org