Er Bull Mastiffs rovdyr mot katter?

Pin
Send
Share
Send

Med en vekt på opptil 130 pund er bullmastiffs blant de største hunderaser. Han er kanskje ikke så vennlig overfor naboens katt.

Ikke sannsynlig Cat Buddies

American Kennel Clubs historie med bullmastiffs avslører at de ble utviklet for å beskytte viltkonserver og store eiendommer fra krypskyttere. Kjennetegnene som var ønsket den gang og fremdeles forblir hos de store hundene i dag, inkluderer å være i stand til å spore byttedyr skjult og bevege seg raskt for å feste målet og holde det - om det er en krypskytter eller et annet offer. På grunn av denne høye byttedrevet kan mange bullmastiffs ikke leve med katter.

Trøbbel med andre hunder

Bullmastiffen din er en uavhengig hund, oppdrettet for å være forsiktig med inntrengere - inkludert andre hjørnetenner - og er ofte aggressive mot andre hunder. American Bullmastiff Associations nettsted rapporterer at menn og kvinner kan komme overens, men at det vil være problemer mellom en bullmastiff og enhver annen hund av samme kjønn, uavhengig av rase.

Viktigheten av trening og sosialisering

Riktig trening og sosialisering av bullmastiffen din er et krav hvis han skal være rolig og ikke-aggressiv, og det kan lære ham å være tolerant hvis den ikke er vennlig med katter. Vet Street anbefaler å starte treningen den dagen du tar med deg bullmastiffen din hjem. Vær imidlertid forberedt: rasen hans er kjent for å være uavhengige tenkere, hunder som kan trenge en annen tilnærming til trening enn andre raser. Veterinær Dan Rice skriver om viktigheten av tidlig og konsekvent sosialisering for bullmastiffs, og bemerker at den innavlede påvirkningen til å jakte, jage og pinke byttedyr og å kjempe med hunder og andre dyr kan overvinnes. Tidlig og hyppig eksponering for nye mennesker og andre hunder vil lære bullmastiffen din at ikke alle fremmede er skurker og vil også hjelpe ham med å gjenkjenne andre dyr, inkludert katter, som venner.

Familiehunder

Selv om bullmastiffs er trygge, fryktløse verger, er de ideelle familiehunder med sin kjærlige natur og intelligens. De kan imidlertid være en god rase for en familie med eldre barn og tenåringer enn for små barn. Nettstedet Purebred Puppy advarer mot bullmastiffs i hjem med små barn, da hunden utilsiktet kan skade små barn under uskyldig lek. En annen bekymring er bullmastiffs beskyttende natur; barn som bryter rundt og leker hardt kan bli skadet hvis hunden oppfatter "sitt" barn som i fare og griper inn for å stoppe det.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Angry Bullmastiff Puppy, at 8 Stone You want some Barking, and puffing at 0:26 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org