Løsninger for hunder når det er for regn eller kaldt å tisse utenfor

Pin
Send
Share
Send

Beau vil ikke ut for å tisse når det er regn eller kaldt, men hunder må gå når hunder må gå, og du vil ikke at han skal lage rot i huset. Hvis du ikke planlegger å få ham til å gå utenfor, må du gi ham et sted å potte.

Bruk en Ex-Pen på et flis eller betonggulv

Tenk på en treningspenn (eller eks-penn) som en metalltråd eller lekegrind i plast for hunder. De åtte panelene er 24 tommer brede og enten 24, 30, 36, 48 eller 60 tommer høye. Velg en ex-pen minst 6 til 12 inches høyere enn hunden din måler når du står på bakbenene for å holde ham inne. Ex-pennens paneler er hengslet for å danne en rett linje i stedet for en boks, og kan plasseres i alle slags praktiske former for å fylle et rom. Ex-pennen kommer med metallspenner, slik at sidene kan lukkes.

Sett ex-pennen din på et flislagt eller betonggulv, for eksempel et kjøkken, bad eller vaskerom, og legg gulvet i og under pennen med håndklær eller aviser for å absorbere væske og for å forhindre at pennen klør på gulvet. Etter at Beau har spist eller når han begynner å snuse i gulvet for å finne et sted å gå, legg ham i eksen og la ham gjøre forretninger. Hvis du ikke vil kjøpe en ex-pen, er det et godt alternativ å bruke en babyport for å holde ham i et lite område for å potte.

Papir- eller putetrening

Begynn å lære Beau å bruke papirer, ved å bruke "ikke kan gå glipp" -prosessen med, um, eliminering. Spre papir fra side til side i ex-pennen eller på et sted der gulvet ikke blir skadet av tiss eller poop. Ta ham til dette rommet minst fem ganger hver dag når du er hjemme, og hold ham begrenset til det papirforede rommet når du er borte eller sover. Over tid, vanligvis om en uke eller så, vil det bli tydelig hvor Beau foretrekker å potte. Begynn å fjerne papirene, en del eller to om gangen, og start på motsatt side av pennen fra ham til papiret bare er i det foretrukne området. Ikke vær redd for å spore tilbake og erstatte seksjoner hvis han begynner å "savne" papirene du har igjen. Når han er opplært, kan du ta ham ut som vanlig og legge ned papirene når det trengs.

Litter Pan

Hvis Beau har fått papiropplæring, kan du lære ham å bruke søppel. Kjøp en panne som er spesielt laget for hunder, og legg den på det foretrukne innendørs potteplassen. Linje bunnen av pannen med papir eller potteputer. Når han er komfortabel med å bruke den kantede pannen, kan du gradvis legge til din foretrukne type søppel. Å legge til et innlegg i midten av en panne gir hannhunder noe de skal sikte mot.

Andre alternativer

Hvis du velger å ikke gå langsiktig trening, kan du vurdere bleier til hunden din. De er tilgjengelige i alle størrelser, og er designet for enkel rengjøring og vask. Hvis regnvann eller snø hindrer Beau i å gå ute, kan du også vurdere støvler og en vanntett jakke.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Lev lengre og sunnere med hund i huset. (Kan 2024).

uci-kharkiv-org