Hva kan jeg blande med Shubunkin Goldfish?

Pin
Send
Share
Send

jeg gullfiskbilde av Jorge Casais fra Fotolia.com

Du kan bli tiltrukket av shubunkin-gullfisken for sine lyse, flekkete fargemønstre som gir den kallenavnet calico goldfish. Shubunkin er en samfunnsfisk som samboer pent med forskjellige tankekamerater.

Gullfisk

Et av de beste valgene for tankekamerater for din shubunkin er andre varianter av gullfisk. Fordi medlemmer av gullfiskfamilien er passive av natur og trives i lokalsamfunn, fungerer et akvarium med flere typer bra og gjør en vakker tank. Fordi shubunkins er store gullfisk, som vanligvis når en lengde på 6 til 12 inches, er det en balansert tank å velge annen gullfisk av samme størrelse. Kometen og vanlig gullfisk er utmerkede valg for tankekamerater for din shubunkin. Men fordi disse vakre fiskene er raske svømmere med hardføre appetitt, er det best å unngå å legge sakte gullfisk som løvehode og teleskopøye til shubunkin-tanken din.

Koi

Visste du at både koi og gullfisk er fra karpefamilien? Fordi de deler lignende slektninger, kommer koi og store gullfisk som shubunkin godt sammen i et felles miljø. Begge fiskene er samfunnsboere, spiser lignende matvarer og omgås godt. I tillegg ser koi og shubunkin gullfisk ut i utseende og er attraktive sammen i et stort akvarium.

Passiv fisk

Mange varianter av passiv fisk vil gjøre det bra i en tank med shubunkin gullfisk. Danios, tetras, barbs og red-tail haier er alle aktive svømmere med fredelige disposisjoner. Hvis du foretrekker en større fisk, kommer steinbit også godt sammen med shubunkins. Plecos vil dele tanken med shubunkinen din fredelig, og vil til og med bidra til å rense miljøet for overflødig mat og rusk. Vær imidlertid oppmerksom på at langsomme svømmere kan være i konstant konkurranse om mat med denne aktive gullfisken. I tillegg vil det å unngå all aggressiv fisk som medlemmer av ciklidfamilien forhindre at shubunkins blir plukket på eller forvandlet til middag.

Krepsdyr og bløtdyr

Reker, krabber og snegler er gode valg for akvariehobbyister som vil ha mer enn bare fisk i tankene sine. Disse vannlevende skapningene er ikke aggressive, renser for mye mat og rusk fra vannet og tilbringer vanligvis tid i områder som ikke besøkes av den raskt svømmende shubunkin . Hvis du velger å legge til krepsdyr og bløtdyr i tanken din, velger du de som faller sammen med størrelsen på gullfisken din. En stor shubunkin kan feile en liten snegle eller skjøre krabbe eller reker for en matbit.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Secrets to Keep Your Pond Crystal Clear. The Barefooted Gardener (Juli 2024).

uci-kharkiv-org