Kan du sette to afrikanske grå papegøyer i samme bur?

Pin
Send
Share
Send

Hvis opplevelsen du har hatt med din afrikanske gråfarge, har du tenkt å adoptere en annen, bør du vurdere om du har nok plass til å huse henne. Kanskje du planlegger at hun skal køyes med den andre papegøyen din, men det er kanskje ikke noe alternativ.

Noen ganger fungerer det

Hvis du skaffer deg et par afrikanske grå papegøyer som ble reist sammen i samme bur, har de sannsynligvis bundet seg til hverandre og foretrekker å dele buret sitt fremfor å bli delt opp. Selv om de to gråene dine ikke ble reist sammen, er det mulig at de vil like hverandre og bli venner. Gi dem sjansen til å bestemme selv ved å plassere dem i separate bur ved siden av hverandre og la dem spille sammen på toppen av burene eller på et lekestativ. Hvis de ser ut til å like hverandre, spiller fine sammen, tar hverandre og villig går inn i ett bur uten å slåss, vil de sannsynligvis ha det bra å bo sammen.

Noen ganger gjør det ikke det

Når det gjelder å plukke romkamerater, er afrikanske grå papegøyer mye som mennesker: ett par vil klare seg bra, mens et annet vil kjempe som katter og hunder. Hvis du ofte spiller dommer for dine to papegøyer enn å spille med dem, er det et tegn på at det er på tide å få et nytt bur. Personlighetene deres kommer sannsynligvis bare ikke sammen, og de ville gjøre det mye bedre i separate bur. Uansett hva du håper, ikke tving de to til å dele et bur - det ville være verre for fuglene dine enn det var for deg da foreldrene dine fikk deg til å dele rom med ditt yngre søsken.

Avlspar

Hvis du vil sette to afrikanske grå i samme bur fordi du har visjoner om babygrå, må du sørge for at paret du har er kompatible og binder seg til hverandre, slik at det sannsynligvis vil starte en familie. Hvis de to afrikanske gråene du har tenkt å være papegøyeforeldre ikke kommer overens, kan den ene bli aggressiv mot den andre og kan ende opp med å angripe og skade den andre fuglen. Hvis det viser seg at de to fuglene dine er papegøyeverdenen Romeo og Juliet, bør du sørge for at det er nok plass i buret for dem begge pluss en hekkekasse. Et bur 3 meter høyt og 2 meter bredt og 6 meter dypt er det minste buret du vil sette foreldreparet ditt i.

Å leve med to gråtoner

Hvis du huser to afrikanske grå papegøyer som kommer overens, må du fortsatt gi dem et bur som er stort nok til at begge kan bevege seg uten å være overfylt. Avian Web anbefaler at du gir en enkelt grå med et bur som er 3 fot dypt og 3 fot høyt og 2 fot bredt. Hvis du skal legge til et nytt grått på bildet, trenger du et bur på minst 6 fot dypt, 3 fot høyt og 2 fot bredt. Hvis din fjærete familie bare ikke kommer overens og trenger egne bur, bør du vurdere å sette dem opp i et eget rom. Sett en skillelinje i hvert bur for å gi deg gråtoner privatliv når de ønsker det, og gi et kommoområde utenfor burene for å gi de afrikanske grå papegøyene sjansen til å samhandle og leke.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Alfred er en papegøye fra Vedavågen som liker og snakke - by XenoNorway (Juli 2024).

uci-kharkiv-org