Ta vare på Coonhounds

Pin
Send
Share
Send

jeg vaskebjørnbilde av masteraz fra Fotolia.com

De kommer i alle slags nyanser, noen med rare navn. Hvis ikke kulejakt er din greie, lager disse hundene gode kjæledyr for aktive mennesker.

Temperament

De fleste hundehunder er godmodig og kommer godt overens med barn og andre hunder. Mindre dyr er en annen historie. Noen kullhunder er helt fine med katter, mens andre umiddelbart tenker "Prey." Coonhounden din er energisk og litt tøff til tider. Coonhounds er ikke vakthunder. Hvis du er heldig, vil han fortelle deg at noen er på døren. Nå, hvis en vaskebjørn dukker opp på verandaen, er det en annen historie. De bjeffer ikke, men bukker - den gamle stemmen til jakthunden.

Trening

Avlet for å løpe i miles etter byttedyr, trenger hundehunder mye trening. Dette er ikke hunden for en liten leilighet. Hvis du har en inngjerdet hage, må du sørge for at gjerdet er sikkert og høyt nok - minst 5 fot - for å gjøre det coonhound-bevis. Ta ham med på en daglig tur, eller la ham løs i et trygt område for å løpe rundt. Coonhounds lever for å jakte, så hvis han får en duft, er han i gang. Hvis du liker å jogge og ta lange turer, blir han en god følgesvenn. Hold ham i bånd, ellers bruker du mye tid på å lete etter ham.

Innendørs eller ute?

Jakthunder bor ofte i utendørs kenneler. Hunden din kan leve ut hvis han har andre medlemmer sammen, og dere jakter regelmessig og tilbringer mye tid sammen. Coonhounds gjør gode kjæledyr og tilpasser seg veldig enkelt husholdningen. Han får tak i husbrudd før eller senere, og liker å være en del av familiepakken. Det kan være lurt å begrense ham til bestemte deler av huset, for selv om hundehunder ikke kaster mye, har de en tendens til å sikle.

Opplæring

Han er ikke den enkleste hunden å trene. Coonhounds er ikke kjent for å vinne lydighetsmesterskap, ikke fordi de ikke er smarte, men fordi de er en slave til nesen og lett distrahert. Coonhounden din kan også være litt sta og øve på selektiv hørsel. Selv om han kanskje ikke skinner i vanlig hundesport, utmerker han seg i feltsport som sporing eller arbeid som kommer naturlig for ham, for eksempel søk og redning.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Redbone Coonhounds Hunting Rabbit Through Beautiful But Dangerous Terrains. (Kan 2024).

uci-kharkiv-org