Hvordan ta vare på en husvalp

Pin
Send
Share
Send

Å ta imot en ny valp i huset krever fleksibilitet og tålmodighet. I disse tidlige dagene vil du konsentrere deg om helse og trening, og bli belønnet ved å se ham vokse.

Trinn 1

Planlegg et besøk med veterinæren din så snart han kommer hjem. Veterinæren din kan anbefale en tidsplan for vaksinasjonene, samt regelmessig behandling av indre og ytre parasitter. Diskuter en tidsramme for spayering eller kastrering av valpen din.

Steg 2

Gi ham mat til vanlige tider, sørg for rent, rent vann til enhver tid og ta ham ofte ut. Hvis du ikke kan gå med ham, fordi du ikke er hjemme eller er opptatt med noe annet, kan du sette ham i en kasse for å minimere sjansene for at han får en ulykke. Du og han vil begge være mye lykkeligere hvis han raskt lærer at det eneste stedet å gå til potten er utenfor.

Trinn 3

Utvikle en tidsplan for spilletid og tid for bare å henge sammen. Når han er på vei inn, kan du prøve å holde timeplanen så vanlig som mulig. Når han blir eldre, er det ikke så viktig å stoppe for en matbit etter jobb, før du drar hjem, men i de første dagene hjelper en vanlig tidsplan at valpen din føler deg komfortabel.

Trinn 4

Lær ham å komme når han blir kalt. Dette er en av de viktigste tingene du kan lære hunden din. Ikke bare vil dette forhindre mye forverring for deg, men det kan redde livet hans. Begynn med å sitte i gulvet noen få meter fra ham og kalle ham ved navn. Når han kommer, gi ham en liten godbit og ros ham. Gjenta prosessen hele dagen til han ivrig kommer når han blir ringt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 365 - PORSGRUNN BYMUSEUM I 2012 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org