Kåper for å hjelpe hunder i frykt for torden

Pin
Send
Share
Send

i Hundebilde av notagom fra Fotolia.com

Mange veterinærer behandler frykt for torden hos hunder gjennom kraftige medisiner mot angst. En annen tilnærming er å få hunden din til å ha på seg en spesiell kappe designet for å lette angst.

Om frykten

En av de mest anerkjente veterinærene om tordenværsfobi, ifølge "The Whole Dog Journal", er Dr. Nicholas Dodman, direktør for Animal Behavior Clinic ved Tufts University's Cummings School of Veterinary Medicine. Dodman mener at hunder er redde for tordenvær enten på grunn av den statiske elektrisitet tordenvær skaper, noe som er vondt for hunder, eller på grunn av de høye lydene de produserer.

Antistatisk kappe

En type kappe, eller kappe, som hjelper noen hunder under tordenvær, bruker et metallfôr som hjelper til med å forhindre at hunder føler de statiske ladningene fra tordenvær. En liten studie i 2010 av 23 deltakere, medforfatter av Dodman, fant at hunder som hadde på seg en metallforet kappe var mindre engstelige under tordenvær. Resultatene var for små til å være statistisk signifikante, men noen hunder reagerte bra.

Inndring

En annen type pels som hjelper noen hunder lettere å komme gjennom tordenvær, bruker en innpakningsteknikk. Denne teknikken fungerer på samme måte som å leke et spedbarn som et middel til å berolige henne. Når en hund har på seg en pels, kan det konstante, men milde, trykket berolige ham. Dr. Temple Grandin, professor i husdyrvitenskap ved Colorado State University og ekspert på sensoriske problemer, anbefalte å bruke en swaddling type pels som bruker trykk som en beroligende mekanisme.

Akupressur

En lignende type strøk som den som er innpakket, bruker akupressur, en metode for tradisjonell kinesisk medisin, som ligner på akupunktur. Ved å bruke trykk for å stimulere akupressurpunkter, kan angst reduseres. Når en hund bruker akupressurfrakk over så mye av kroppen som mulig, blir det lagt forsiktig trykk på som kan aktivere akupressurpunkter. Mens akupressurpunktene er målrettet, kan hunden roes.

Hvordan bruke

La hunden din se og prøve en frakk før tordenvær kommer. Du vil ikke at han skal knytte kappen til frykt. Introduser pelsen mens hunden din er i en rolig, lykkelig tilstand. La ham bruke den i noen minutter, og fjern den deretter. Når det kommer tordenvær, legg pelsen på hunden din og gi ham en godbit. Du vil at hunden din skal knytte kappen til gode følelser.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Blizzard Storm Sounds. Relaxing Winter Background Sounds. Heavy Wind u0026 Snow (September 2024).

uci-kharkiv-org